****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. október 5., kedd

Különlegességek a falon / Especial things on the wall

Íme két ötlet. Így ősszel sok helyen van lomtalanítás, de meglehet látogatni egy-egy vasárnapi vásár bolhapiacát is .... végső soron pedig marad a padlás ... hátha ...




Ez a falra szerelt közepes méretű bőrönd nagyon ötletes megoldás. Érdekes apró részletei sem elhanyagolhatóak: a foganytú, az elől lévő tükör, a régi, rajtahagyott biléta. Kinyitva az "új" fürdőszobai polcunkat, találunk benne jobb oldalt akasztót is, illetve a tárgyakat a leeséstől öv szíj védi. Az már speciális dolog, hogy az alsó részben még egy kihúzhatós fiók is helyet kapott.

Én egy ilyen különleges pakolós polcot nem csak a fürdőben tudok elképzelni, egy szobát is feltud dobni.





Ezen a képen egy toalettet látunk kicsit pitvari hangulatban, mégis ötletes és szép. Ha tudunk szerezni kis fa ládákat vagy rekeszeket csak felkell erősítenünk a falra és máris egy polcot kapunk.








Források:

11 megjegyzés:

Monika írta...

Eszméletlenül ötletes ez a bőröndös szekrény!!!!!!Amúgyis gyűjtöm a böröndöket!:)
A toilette is tetszik-nekem.Csak az a gondom,hogy a férjem egyre inkább kitűnik-27 év után:)-,hogy csak a rendberakott,felújított dolgokat tűri meg a lakásban.:(
Hát milyen pasi az ilyen??:) Dehát persze:összeHÁZasodtunk annakidején....

SDAnita írta...

Neha, mar felve mondok ilyeneket...Nalunk van egy fiok a telikert falan :-) Abban lakik az egyik kedvenc novenyunk, miota rajottunk, hogy o akkor erzi jol magat, ha kis zugban elhet.

Nagypapuska1 írta...

Régiségek a falon!!/Képet sajnos nem tudok még feltenni, de talán érthető lesz:/: Nagymamus, mielőtt "elment", kapott egy rózsaszínü "plüss" meleg papucsot. Jó állapotban hagyta ránk. Többszöri átmosás után a fürdőszoba falára szögeztem. Ebben tartjuk a fésüt, a lábreszelőt, nagy "hajcsatot... A másikban pedig a pótszemüveget, mert az egyiket mindíg keresni kell!! A nagyira így többször gondolhatunk! A régieket nem kell mindíg "eldobni"!!Tisztelettel!

Krisztina írta...

Mammka,

tudom hogy Te is szereted a bőröndöket, én is, oh ezek a pasik,

Anita nem kell félni, amit írtál az is jóó ötlet,


kedves Lajos,

a papucs nagyon jó ötlet, és így az emlék is megmarad, csomó ötletes dolgoból lehet falitartót készíteni, örülök hogy ide is írt,

Krisztina

Kriszta írta...

Kriszta,
már megint nagyon klassz dolgot találtál! Sajnos régi bőröndünk nincs , csak néhány hajóláda :-), de majd beszerzek egyet valami antikváriusnál, aztán megvalósítom ezt a pipereböröndszekrény-dolgot:-).

Köszi

Krisztina írta...

na én meg hajóládát kajtatok olcsón, esetleg nem tudsz segíteni? -)

igen jó kis piperés ötlet ez főleg nőknek, örülök hogy tetszik-)

Monika írta...

Ez aranyos: " Sajnos régi bőröndünk nincs , csak néhány hajóláda :-),..."---mit nem adna sok ember néhány hajóládáért!:))))Az sokkal ritkább.

Az egyik bőröndömet sok évvel ezelőtt úgy szereztem be,hogy lomtalanítás volt Pest azon részén,ahol gyalogoltam a barátnőmmel.Kupacok, barna emberek,DE ott volt egy bőr bőrönd.
Félve elmentem mellette,ráadásul vonattal utaztam.:) Aztán hirtelen fordulattal vissza,felkaptam és spuri.:)
A villamoson azt mondta a barátnőm,hogy nem engedte volna meg,hogy elhozzam.Na,persze!Kit érdekel!:)

Monika írta...

Krisztina!jaj,de mesés ez a toilettes blog!!!!!Köszi!!!!

Krisztina írta...

jó story Mammka, csoda hogy élve túlélted akkor, hisz a lomtalanításra külön bandák szakosodtak már-)

Kriszta írta...

Sziasztok, a hajóládák régi családi darabok, de talán itt kaphatók: http://www.antikutca.hu/antik-doboz-lada-borond/utazoladak-hajoladak-regiek-d30081.html

Krisztina írta...

köszi a tippet, nem rossz-)

az hogy családi darab az meg még jobb-) felbecsülhetetlen