****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. január 23., szerda

Nem micimackós babaszobákNem csak azért, mert van akinél aktuális a dolog, hanem azért is, hogy lássátok, olykor születnek bohém, érdekes és tematikus babaszobák is. :-)

Négy szobát hoztam, mindegyik más-más stílusú. Kettő lányt és kettő fiút.

-Egy bohém kislány szoba.
-A mindig üde fiú szoba.
-Szeszélyes és vidám kislány szoba.
-Kiskori történelem a babaszobában.Egy bohém kislány szoba.

"Ne hívjunk brigádot, csak azt tegyük bele a szobába amit szeretnénk, így alakíthatjuk ki a legszemélyesebb teret, mely a babának is szeretni fog. " -mondta az anyuka. 

A kismama kedvence a babaszobából: a régi zöld antik szekrény, a kézzel készített függöny-és ruhatartó (faágból).


**

A mindig üde fiú szoba.

A kismama szerit : "A világos színekkel üde hatást szerettem volna elérni." Az anyagok és a kiegészítők vegyítése is hozzásegített ehhez. Kedvence a számozott szekrény.

**

Szeszélyes és vidám kislány szoba.

"A kislányom szobája olyan, mint egy szeszélyes rét. A hegyekben élünk és mindig idetéved egy-egy őz a házunk közelébe. Így az egyik fal, nem is volt kérdéses milyen lesz. " - mondta a kismama. 

Sok minden régi, családi ereklye, szép emlék, ami a szobában található. A kézzel készített felhők az ágy felett pedig imádnivalóak. **

Kiskori történelem a babaszobában.

Ami először szembeötlik az a sötét fal, nem igaz? Nem csak az, de más is különleges ebben a fiú szobában. 

"Különleges volt a helyzetünk, hisz kevés volt a pénzünk. A fiúnk születése előtt már megvolt ez a szoba és a falszín is, irodának használtuk. Amikor megtudtuk, hogy babát várunk, nem volt kérdés, hogy a dolgozó lesz a gyerekszoba, és a fal és egyéb dolgok megmaradnak, változtatás nélkül. Nagy kihívás volt." -mondta a kismama.

"A falon családi ereklyék és régiségek kaptak helyet még anno, ezt sem bántottuk. Hagytuk. A szoba kicsit történelmi lett, mint egy időkapszula."-mondta a kispapa.2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó reggelt!
Nagyszerűek, érdekesek!
Még-még-még! :-)
Mónika

Krisztina írta...

Anita, eeeez igen :-)