****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. augusztus 22., hétfő

Kérsz egy tucat magazint? - JÁTÉK


A Vizitkártya és a Hungarian Provence blogok közös játékának nyertese 12 hónapig ajándékba kapja a Lakáskultúra magazin aktuális lapszámait. Tennivalók: csatlakozz mindkét blog facebook oldalához és lájkold az alábbi montázst Krisztina, azaz a Hungarian Provence blog oldalán. Mindezt aug. 22-27 között teheted, majd sorsolás, izgulás, postázás…


Ez a montázs, melyet Kinga készített tavaly, amikor a házunkat fotózta. Gyönyörű képek születtek.






Kinga a kíváncsi enteriőr dj




 
 
 
Szeretem, ha valakinek van egyénisége és egyedi dolgokat csinál. Kinga pont ilyen. Azonnal meglátja a vidéki lakokban rejlő szépségeket. Írásai és fotói kedveltek és gyönyörűek. Sok év munka van mögötte, de Kinga csaj megmaradt természetesnek és szabadnak.
 
Sosem felejtem el, mennyire izgultam amikor tavaly bejelentkezett, hogy érkezik fotózni a házat. Előtte ismerkedtünk meg pár hónapja a virtuális térben. Emlékszem mondta is: "Krisztina, nem kell kitakarítani ám a házat! Csak természetesen!"
 
Naná, hogy Krisztina kitakarította. Augusztusi dög meleg volt kb., mint most. Sokszor mondják, hogy egy fotózás fárasztó. Ez így van. Limonádéval és francia zenével vártam Kingát. Ő csak fotózott, én meséltem, közben pakolgattunk, tettünk-vettünk, beszélgettünk, persze a fotógép egyfolytában kattogott.
 
Miért volt jó? Mert nem egy nagy stáb érkezett, hanem egy kedves, mosolygós hölgy, aki mellett azonnal elszállt az izgulás és úgy viselkedtünk, mintha ezer éve barátok lennénk. Azok is lettünk. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és követjük egymás munkáját.
 
 
Kingával készült korábbi interjúm:
 
 
 
 
 
A házunk a Lakáskultúra 2011. július-augusztusi számában jelent meg.
 
 
 
Folyt. köv.
 
 
  *************

Nyertesünk:



Szabó Eszter Éva.


Gratulálunk neki. Köszönjük, hogy velünk voltatok.


KINGÁNAK gratulálok, boldog egy éves  blogjához!-)))



 
 
 
 

10 megjegyzés:

éva írta...

Nagyon szupi játék és aki megnyeri az sok szép dolgot láthat a magazinban:)

eszterda írta...

Nagyon jó játék! Akkor itt LIKE!:)))

Mitobio írta...

Nagyon tetszik a játék és az írások! Puszi! Zsu

Unknown írta...

Krisztina, ismeretlenül is ugyanezt érzem. A Lakáskulturát sokszor az ő vidéki életet bemutató hangulatos írásai, fotói, a fotókhoz fűzött megjegyzései miatt veszem meg. Szeretem a stilusát.
Különleges gyöngyszemeket talál az ország legkülönbözőbb tájain.
Ezt most jó játéknak találom.

Csibe45 írta...

Szia!

Az előbb nem jó helyre küldtem a mondataim!Szóval újra.Csatlakoztam és már idejét sem tudom,mióta veszem a Lakáskultúrát,de irtó rég! LÁJK!

vizitkartya írta...

Nagyon köszi a kedves szavakat, örülök, hogy rátaláltam saját olvasórétegemre. Bárkiről szívesen írok, aki értéket hoz létre és kreativitása tükröződik munkájában és otthonában. Szerencsére kis hazánkban vagyunk ezzel jópáran...

DzsiDzsi írta...

Szeretnék játszani! A 2 oldalt lájkoltam már:) Nagyon szép a montázs, lájk!:)

Gősi Gabriella

Niki írta...

hol lehet lájkolni a montázst?

Niria Pink írta...

Minden feladat teljesítve:)

mano írta...

Feladatok teljesítve.:)
Köszi, Némethné Emese