****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. november 21., csütörtök

Karácsonyi varázslat – francia magazin ajánló

Megjelent a francia Campagne Decoration aktuális november-decemberi száma. Természetesen a lap egésze a karácsonyra helyezi a hangsúlyt, nem is akárhogyan.  Mesés témákon keresztül ad betekintést otthonokba, dekorációkba, hangulatokba. Az aranyban, lilában, türkizben fénylő címlap pont azt sejteti, amit ígér: varázslatot. 

Én most ebből válogattam Nektek egy kis kedvcsinálót:

A hercegnő lelke című cikkben a karácsonyi asztalt mintha tündérek terítettek volna meg. Biztosan egész éjjel dolgoztak, mert remek lett a végeredmény.  Csillog minden, visszafogott színekkel, ugyanakkor kellemes hangulat árad, mely igaz az egész házra. Elcsábít. Öröm lehet itt egy gyertyagyújtás és egy éjféli pezsgőzés. A konyhát is látni kell.Színház az erdő mélyén? Ebben a cikkben elnézve a képeket néha tényleg olyan érzése támad az embernek, mintha a teátrumban lenne. Sok sötét szín uralja ezt az otthont. A nappali kandalló része lenyűgöző vagy megdöbbentő a trófeával? Mindenki döntse el maga. 


A cikkből kiderül, hogy a házból remek a kilátás, és számos régi dolgokkal van teli, melynek lelkünk van.
Hangulatkép a lapból.  Hát nem édes? :-)Lakoma a holdfényben. Avagy szellemes mese bagollyal kezdőik. Remek hangulatfotók ebben a részben. Ébredni egy alvó vulkánon a francia Cantalban? Nem nevezném durva dolognak, mert iszonyatosan hangulatos hely, ahol garantáltan visszaköszön a természet szépsége is.
A titkok őrzője ennek a háznak a tulajdonosnője. Amióta csak átlépte a küszöböt ezt érzi. Megnézhetitek Isabelle hogyan készül a karácsonyra.
Az ajánlót támogatta a


ahol a magazin is megrendelhető. 
Fotók: Madame ProvenceNincsenek megjegyzések: