A Rózsakunyhó Alkotóműhely
„Szirmot fazékba, bimbót serpenyőbe”
címmel receptpályázatot hirdet.
Várunk kreatív, innovatív, kipróbált recepteket, vagy
olyanokat, amelyek régóta szerepelnek a családi étlapon, a dédi kézzel
írt receptes könyvében, és amelyekben ízesítőként, díszítésként vagy
alapanyagként megjelenik bármely, hazánkban honos ehető virág. Ha
szoktál enni virágokat, akkor most megmutathatod ország-világnak, milyen
nagyszerű is ez! Ha pedig még csak tervezed, hogy megfőzz és megkóstolj
egy virágételt: itt a legjobb alkalom!
A virágszezon még sokáig tart, éppen ezért a pályázat
beküldési határidejét október 7-ében határoztuk meg, hogy bőven legyen
idő az indián nyár virágait is megsütni, megfőzni, akár lencsevégre
kapni. Fontos megjegyeznünk, hogy virágüzletben dísznövényként árult
virágot étkezési célra felhasználni nem szabad, illetve vadon termő,
védett növényeket sem!
A díjak kiosztásában zsűri fog segíteni: olyan barátaimat és partnereimet kértem fel e nemes feladatra, akik különböző szakterületek mesterei. A díjak, amelyeket támogatóink ajánlottak fel, mind-mind virágosak!
A pályázat időtartama: 2013. augusztus 11. – 2013. október7.
E-mail cím:
rozsakunyho.alkotomuhely@gmail.com tárgy: pályázat
Az e-mailbe feltétlenül írjátok bele teljes neveteket,
a receptet pedig Word formátumban csatoljátok. Örömmel vesszük, ha a
recepthez jó minőségű fotót is mellékeltek (JPEG formátum)
A recept elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy a receptet és a fotót felhasználhassuk a pályázat média céljaira.
Érdemes csatlakozni Rózsakunyhó Alkotóműhely facebook oldalához, (ha még nem tettétek volna meg) mert ott napról-napra nyomon követhetitek a pályázatot és az azzal kapcsolatos híreket.
A zsűrizés eredményét 2013. október utolsó hetében tesszük közzé a www.rozsakunyho.hu oldalon, valamint a facebook oldalunkon.
Díjak:
A legjobbnak ítélt recept szerzője virágos ételét megalkothatja a konyha.tv kamerái előtt: vele a konyha.tv filmet forgat!
További díjak:
Ajándékcsomag Noszlopi Százszorszép Finomságokból
Príma Konyha ajándékcsomag
Csupa virág kellék-kollekció a Sütisdoboztól!
Vigaszdíj:
Két személy részére szóló belépő a Csokoládémúzeumba
Pályázati feltételek:
1. A pályázó kijelenti, hogy a receptek és a fotók saját szellemi alkotásai, azokon harmadik személynek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
2. A pályázó hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják egy, a jövőben esetlegesen készülő műhöz. A felhasználásról a pályázót értesítik.
3. A pályázónak kérésre az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a tudomásunkra kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát. Virágüzletben vásárolt dísznövény, vagy vadon termő, védett növény felhasználása is kizárást von maga után!
1. A pályázó kijelenti, hogy a receptek és a fotók saját szellemi alkotásai, azokon harmadik személynek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
2. A pályázó hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják egy, a jövőben esetlegesen készülő műhöz. A felhasználásról a pályázót értesítik.
3. A pályázónak kérésre az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a tudomásunkra kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát. Virágüzletben vásárolt dísznövény, vagy vadon termő, védett növény felhasználása is kizárást von maga után!
A zsűri:
Halmos Monika, az ehető virágok szakértője, a Rózsakunyhó Alkotóműhely művészeti vezetője
Farkas Elemér, a Csokoládémúzeum megalapítója
Hargitai György mesterszakács, a Príma Konyha magazin fűszerkesztője, a konyha.tv mesterszakácsa
Támogatóink:
Noszlopi Finomságok www.n-finomsagok.hu
Sütisdoboz tortadekoráció www.sutisdoboz.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése