****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. július 12., péntek

Pózolj levendulával -fotópályázat 2013. EGYEDÜL kategória fotók és a díjazott**********

Az utolsó szó jogán …

Kedves Levendulakedvelő Pályázók!

„Nagyon precízen megszervezett pályázat, le a kalappal! A felhívástól a díjakon át a lebonyolításig, profi munka! Gratulálok! Hilda”

Talán ennél kedvesebb szavakat nem is kaphattunk volna a zsűrivel. Kemény napok vannak a hátunk mögött, de úgy véljük megérte. Nem vagyunk profik, de amit csinálunk, az szeretjük. Így vagyunk a levendulával, az írással, és a szervezéssel szintén.  

Köszönjük mindenkinek, aki fotót küldött. Az idei évben háromszor annyi kép érkezett be, mint tavaly. Rengeteg kisgyermek, kedves hölgyek és urak mosolyogtak vissza ránk a képekről. Szerelmetes párok, olykor családok. Kaptunk olyan pózolásokat, melyeknél a levendula mellett háziállat látható. Ezek egyik kategóriában sem indulhattak, de szeretnénk majd megmutatni őket. Ugyanígy teszünk a profi fotókkal. A kreatív kategóriába számos ötletes fotó érkezett.  A legtöbb képhez történtet írtatok, ebből is szeretnék válogatni, és feltenni párat. Örülünk, hogy eszetekben volt a pózolás és kihasználtátok a tihanyi, a pannonhalmai és a hőgyészi levendulás eseményeket. Ugyanakkor érkezett séta közbeni fotó, vagy kertben pózolós. Ezek is teljességgel jók. 

Mindegyik kategória annyira jó és fontos, hogy engedjétek meg nekünk, hogy egyesével hirdessük ki a díjazottakat. 

Mi remekül éreztük magunkat, reméljük Ti is, mi úgy hisszük meghoztuk a kedveteket. Ezúton köszönjük meg szintén, a támogatók és a médiatámogatók munkáját.

Én mindenképpen hagyományt szeretnék teremteni, így már biztosan mondom, hogy találkozunk jövőre, mert akkor is lesz Pózolj levendulával fotópályázat.

Szép nyarat kívánunk.

Üdvözöl Titeket a zsűri: Halmos Mónika, Kozma Márti, Petrik Ida, illetve én Beck Krisztina (nem zsűritag).**********

 Az EGYEDÜL kategóriába összesen 99 kép érkezett.A DÍJAZOTT A ZSŰRI DÖNTÉSE ALAPJÁN, NEM MÁS MINT:


Mónika fotója, aki Piliscsabán pózolt.A zsűri szerint:


Halmos Mónika:
"Egyedül, inkább a szó fogott meg, mert valakit lekapni a levendulabokrok közt, az nem olyan nagy durranás. De, hogy "egyedül" is legyen, azt nagyon szépen fejezi ki ez a fotó, és technikailag is ott van."


 


Kozma Márti:
"Látható az érzés az arcon, ahogy belefeledkezik gondolataiba a levendulák között"

 
Petrik Ida:

"Erről a képről Márai Sándor Eszter hagyatéka című könyve jut eszembe. Aki olvasta vagy látta filmben, talán egyetért velem. Egy nő egyedül a levendulabokrok homályában, ebben a képben minden benne van."

Mónika díja:


 Halmos Mónika Levendula szívvel, lélekkel c. levendulás könyve, melyet Mónika névre szólóan dedikál. Egy levendulás mézeskalács doboz Martuti mézeskalácstól, benne mézes szívekkel. Márti a dobozt külön erre az alkalomra készítette el. És egy Kinema Design levendulaszínű üveg nyakék. Gratulálunk. :-)
Nincsenek megjegyzések: