****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. március 27., szerda

Húsvéti ötletek - Minna vendégblogger Svédországból
Megtalálni a szépséget a mindennapi életben. A Blomsterverkstad blog szól mindazoknak, akik szeretik a virágokat, a dekorációkat, a kertészkedést és a bolhapiacokat. 

Ma Minna a vendégem, aki svéd blogger és felkértem Őt egy vendégcikkre. 

Íme:


Üdvözlet Svédországból!

Örülök, hogy vendég lehetek Krisztina kedves blogján.  Szeretnék Nektek mutatni néhány húsvéti ötletet az ünnepi asztalra. 

Ahhoz, hogy a dekoráció természetes jellegű legyen, egy vázat készítünk. Szükségünk lesz egy műanyag üvegre, továbbá ágakra, fűre, mohára, tollakra, ragasztópisztolyra és ollóra. 
Az üveg felső részét kivágjuk, ez tartó tálka funkciót lát el. Amikor ragasztod az ágakat és a füvet a műanyag külső részére, mindig az ágakra tedd a ragasztót, és ne a műanyagra, mert a nagy meleg felhevíti azt.
Bármi más termést ragaszthatsz a külső felére az üvegnek. Ami Neked kedvedre való.
Ha elkészült az alap, mint váza használhatod fel. Tehetsz bele virágot, vagy mint én, ültetsz bele jácintot. 

****

Az asztalra egy kis madárfészket készíthetünk egy vékony fém drót és ágak segítségével. Kezd a közepén és fond össze az ágakat a dróttal. A fészek közepébe tégy egy kis füvet, díszítsd tojással, tollakkal és jácinttal. 
Egy régi villát befogni, mint ültetőkártya tartó kedves ötlet. Csak a villa középső „újját” kell behajlítani visszafelé, a másik kettőt pedig picit felfelé, ahogy az a fotón is látható. Remélem tetszettek az ötletek és hasznosnak találtátok őket.
Még több ötletért és inspirációért látogasd meg a blogomat vagy a többi oldalam, szívesen látlak.Kívánok szépséges tavaszt. Köszönet Krisztinának.
Ölelés.
Minna :)
1 megjegyzés:

Dom Rozalii írta...

Super pomysł:)
Serdeczne życzenia świąteczne!