****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. december 17., hétfő

Fenyőfa 23x





Nálatok milyen lesz idén a fenyőfa díszítése? 

A mai napra 23 stílusos fenyőfát hoztam. 

Lehet inspirálódni.































 

4 megjegyzés:

Éva írta...

Semmi divat! Előveszem a régi díszeim melyek évről évre bővülnek, mert menetközben megtetszik valami és ajándékba is kapok. Tele van minden emlékkel, meghitt régi órákkal, és nem cserélném ezt el egyetlen trendi "hideg", bár esetleg csillogó fával.

Unknown írta...

Kedve Éva, szívemből írtál.Teljesen egyetértek :)

Amaranta írta...

A miénk is olyan szokott lenni, mint az Éváé. Bár most kicsit újítottam, mert a gyerekek nyúztak a karácsonyfáért, de sok helyet foglal és nem szerettem volna még felállítani, ezért az IKEA-ban vettem karácsonyfatextilt és felkerült a falra, faliképnek. Gombokat varrtam rá, és teleaggatták a saját készítésű textildíszeinkkel. Talán ma este felteszem a blogra is, szerintem hangulatos. Az igazi viszont, a jó üreg üvegdíszekkel lesz díszítve :-)

Névtelen írta...

Oh, az a 2 gerenda a harmadik képen!! A madáretetős nagyon extra - azért ilyet inkább a kertben állítanék föl. Éppen tegnap gondoltam, hogy az idén megpróbálkoznék a piros-lila színekkel, és íme itt van egy ilyen. Nekem nagyon tetszik. Nálam "trendi" (de utálom ezt a szót) 2-3 színű szokott lenni, ámde anyukámnál igazi régi, az összes gyerekkori emlék-dísszel, a csúcsán pedig még az ő gyerekkorából származó papírmasé angyalkával! Imádom!