****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. február 28., kedd

Stílusos Vidéki Éttermiség - Ötletes és klassz volt



Az előzményekről itt olvashatsz.


**


 Sok - sok ínyenc utazó és érdeklődő volt kíváncsi a vasárnapi rendezvényre.

 Kézműves éttermek séfjei adtak randevút egymásnak és a vendégeknek Szigetmonostoron. Távol a város zajától, stílusosan…

Több új ízzel találkoztunk mi is a férjemmel. De az alkalom remek volt még valamire, találkozni a rég látott ismerősőkkel.

Reméljük, hogy lesz még ilyen esemény.

Készülődés:









A Rosinante standja. Amit kóstoltunk: hátszín szarvasgomba zselével és almás-gesztenyés trüffel torta.




 A rezidens séf from Rosinante: Gál Zsolt a kép bal oldalán.



Az Anyukám mondta étterem háza tája. Amit kóstoltunk: ricottás cannoli, és házi málnaszörp.







Számos bemutató főzést láthatott a közönség. A képen épp a Chianti Étteremből Nagy Krisztián.


A Sarki Fűszeres sem hiányozhatott: sajtok, kolbász, macaron egyenesen Párizsból és még számos finomság, különlegesség. Amit kóstoltunk: macaron.





 Bolyki Jani és borai.



Bari és Sanya a Nomád Hotel képviseletében.


Anikó az egyik főszervező, aki már nagyon kíváncsi és nem is áll ellen, inkább kóstol, hisz kell az erő a munkához.


Még mindig Nomád Hotel. Klári néni isteni vörösboros ököruszály levessel készült hozzá forró olajban sütött húsos fánkok. Kóstolás pipa, meg a tökös süti is, pipa. :-)

De álljunk meg egy szóra. Mit keres (ex Villa Fiore-s) Il Pittore-s Zsuzsi Nomádéknál? :-) Mit, mit....
Zsuzsi volt olyan kedves és besegített a sütésbe.



Rosinante család: Anikó, Eszter és Imre bácsi.




1 megjegyzés:

Tóth-Nacsa Ági írta...

Örök hála a bejegyzésért! Sajnos az utolsó pillanatban le kellett mondanom, hogy elmenjünk, de nálad fantasztikus részletességgel ráleltem a nagy napra. Köszönöm! Legyen szép estéd!