****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. november 15., kedd

Menti a változásokat? Ház-túra mixelt eklektikával.



Kellemes képek következnek. Vagy 30 db. Ebben a házban minden benne van. Bolhapiaci tárgyak, gyűjtemény, rusztika, kincsek, ötletek. Sok-sok szín. Tényleg jó lett a mixelés.

Inspirációs túrának is felfoghatjuk.

Ha végigértél megírod nekem, hogy Te kaptál-e valamelyik képtől ötletet és felhasználod-e azt?








































5 megjegyzés:

Ági írta...

Az első kép a gerendás átjáróval nagyon tetszett. Lehet azért, mert én is hasonlót tervezek?

Névtelen írta...

A gerenda tényleg jó! És van sok tárgy, ami külön-külön szuper,de szerintem egyáltalán nem illik össze, így a szép láda-dohányzóasztal a fura mintás fotellel és a szőnyeggel... a fotelhez nem való ez a láda szerintem. (külön-külön a tárgyak pedig tetszenek...) A lámpák sem tetszettek, és a falak színei sem. Nem tárolnék könyvek mellett ecetet, olajat, a könyvön virágot, hogy ráfolyjon a víz, ha véletlenül túllocsolom... nem tennék a konyhába favillát... be lehet vinni régi tárgyakat, szerszámokat a házba, de ez ott valahogy a szarvasagganccsal együtt fura. Tetszenek viszont az ajtó- és ablakkeretek. A zenesarok (de ha megnézzük, szuper, de a konyhai favillával nagyon nem illik... paraszti és polgári világ kicsit furcsa mixe nekem ez a lakás...

Aranka írta...

Nekem ez az egész együtt sok, színben, formában és stílusban. Amikor ennyi tárgy főleg ha ennyire különbözőek szem előtt van inkább zavaró és rendetlenséget sugároz mint, pl. a nyitott ruhásszekrény. A bútorozás szedett-vedett, és sok helyet foglal feleslegesen. Azért a lakberendezők tudnak valamit miért válasszunk egyféle stílust. A magam részéről nem zavar ha sok stílus keveredik egy otthonban, de azokat helyiségenként elkülönítem. Minden esetre igaz a mondás Ízlések és pofonok...

Fróni írta...

Lehet, hogy sok a szín, de Kaffe Fasset után szabadon: merüljünk el a színekben! Ne hagyjuk, hogy a fejünkbe belevert szabályok irányítsanak! Ha a hölgy a picurral jól érzi magát ott, akkor ez a lakás tökéletes! A kék láda a nappaliban állati!És a nagyi mintás horgolt atakarót is bármikor elfogadnám és még egy csomó mindent... Köszi Kriszta a bemutatót!

juditsd írta...

nekem semmi gondom, a stilusok keveresevel, itt is sok jopofa dolog, targy, otlet stb keveredik - idonkent talan tenyleg picit sok, modoros....De osszesegeben egy vidam kucko, ahol latszik jol erzik magukat a lakok!