****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2009. szeptember 9., szerda

Szeretem! - Olasz meló a tv paprikán / I love it! - Italian job cooking show



A TV Paprika új sorozatának házigazdái Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro mindent tud, amit az olasz konyháról tudni lehet: trükköket, fortélyokat, hagyományt és a legújabb trendeket. Ismer minden alapanyagot, és a bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban, vagy éppen egy tengerparti sólepárló üzemben.
A műsorban Olaszországba kísérhetjük el Sandrot, aki egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére indul. Az úton régi barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető lesz a társa.
Útközben a két gasztro-rajongó sorra látogatja az izgalmasnál izgalmasabb városokat, falvakat, ahol az olasz szakács szerint a legjobb minőségű alapanyagok lelhetők fel. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két emblematikus étel a bemutatott alapanyagokból, a híres, pácolt sonkából, a mennyei szarvasgombából, a helyi olívabogyóból és sajtokból. Aztán már rohannak is tovább, hiszen Sandro-nak oda kell érnie a díjátadóra.
Viva Italia!





Nincsenek megjegyzések: