****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. július 4., csütörtök

Stílusos átváltozás, Te és egy játékIlyen még nem volt itt a blogon. De egyszer mindennek eljön az ideje, nem igaz? Sok hölgy olvassa az oldalt, és egyre több férfi is. Így ez a játék mindenkinek szól, a férfiaknak azért, hogy meglepjék szeretett hölgyeiket, a nőknek pedig azért, hogy kipróbálhassák magukat. Legutóbb az EVAM a tihanyi levendulamezőn fotózott. Gyönyörű stílusos átváltoztatás az Ő szakmájuk. Abszolút illenek a bloghoz. Nézzük meg mit üzent Nektek Mónáth Éva stylist, az EVAM tulajdonosa.

 Átváltozás fotók az EVAM-tól, előtte-utána.


„Kedves Hungarian Provence olvasók!

A fotózások legfőképpen nem csak a fényképekről szólnak. Izgalmas előkészületekkel járnak, mint ruha, ékszerválogatás, közösen találjuk ki melyik az egyéniségednek legmegfelelőbb, majd kezdődik az elmélet és a gyakorlat.

Ez egy önbizalom építő tréning is azoknak, akik még soha nem voltak ilyenen, de titkos vágyuk teljesülhet, hogy ők is megmutathatják vagy emlékül adhatják nőiességük egy darabját másként, mint ahogy a hétköznapokban megjelennek. Itt a Tiétek a főszerep, megörökítem, majd utána közösen kiválasztjuk a legjobb képeket, amik retusálásra kerülnek.” 

 Az EVAM:

Átgondoljuk, megtervezzük, kiválasztjuk, beszerezzük, előkészítjük, felpróbáljuk, Rád igazítjuk, összehangoljuk és - végül, de nem utolsósorban - megörökítjük. Mindezt együtt, Veled.
És hogy mi lesz a végeredmény? Te magad. Csak egy sokkal magabiztosabb, sugárzó, kiegyensúlyozottabb kiadásban.


Nemtől, kortól, testalkattól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a megjelenés. Azt viszont csak kevesen tartják szem előtt, hogy a jó megjelenés alapja a harmónia, külsőnk összhangja személyiségünkkel. Mit sem ér egy jónak tűnő öltözködési stílus, divatos színvilág, smink vagy frizura akkor, ha köszönőviszonyban sincs az egyéniségünkkel.

„A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” (Rachel Zoe)

Üdvözlünk az EVAM világában! Változz velünk Te is! :)


Éva felajánlása egy kupon egy átváltozáshoz.  

A kupon tartalma:
    1 szett ruha
    Smink
    Kiegészítők ( sálak, kendők, bizsuk)
    30- 40 darab nyers kép
    3 darab fotó retusálva
    A fotózás időtartama: 1,5 óra
    Ára: 19.900 Ft

Felhasználható szeptember végéig Budapesten vagy a Balaton déli partján, akár szabadtéri fotózásra is, előzetes egyeztetés alapján. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek a játékra, akik vagy helybeliek, vagy el tudnak menni a helyszínre (vállalva ezzel az utazást). 

A játék július 4-17. tart. 

KÉRDÉSÜNK roppant egyszerű. Ki az EVAM stylistja és tulajdonosa? 

A válaszokat a provence@citromail.hu  email címre várjuk teljes neveddel együtt. A tárgy: átváltozás legyen.

(Egy ember csak egyszer játszhat. A random.org-al sorsolunk.)


Érdemes követni az EVAM Facebook oldalát a friss képekért és hírekért. A kérdésre a választ akár itt is megtalálhatod. 


A JÁTÉKUNK lejárt.

Nyerteseink:

EVAM átváltozást nyerte: Gubacsi Rita.EdVinoban a portréfotózást nyerte: Fodor Szilvia.


Gratulálunk! :-)
+1 extra felajánlás még Évától:
A legtöbb megosztó között még egy portréfotózást is kisorsolunk (időtartalom: 35 perc, 10 db kép, 1 db retus fotó), mely a budapesti provence-i hangulatú EdVino borbár és fotóstúdióban kerül megrendezésre.


Íme egy portréfotó, mely az EdVino-ban készült. 


Az EdVino Facebook oldalát itt találjátok. Kérünk Titeket, ha megosszátok az oldalt azt jelezzétek is nekünk. Keressétek ugyanezt az EdVino-s Facebook fotót a Hungarian Provence blogon. Oda lehet írni megjegyzést.
(Egy ember csak egyszer játszhat. A random.org-al sorsolunk.) 
A változtatás jogát fenntartjuk.  

Nincsenek megjegyzések: