****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. november 5., hétfő

Legyen Tiéd a bölcsek köve - Játék






A FabroStone a Magyar díszburkolat és kert berendezési termékek vezető gyártója.

Magyar tulajdonú családi vállalkozásunk Pakson a legmodernebb technológiát használva készíti burkolatait, kerti termékeit.

A FABROSTONE falburkoló elemek épületek lábazatainak, külső és belső felületeinek, kéményeinek, melléképületeinek , és kerítések burkolására alkalmasak. Természetes alapanyagokból gyártott fagyálló és hőszigetelő tulajdonságú falburkoló lapok, környezetbarát technológiát betartva és alkalmazva készülnek. Nagy az ellenálló képességük a környezet hatásaival szemben, jól viselik a külső hőmérséklet-változást, kopásállóak és fagyállóak. Alkalmazásukkal igen mozgalmas homlokzatok és terek alakíthatók ki, amelyek jól illeszkednek a környezethez és más természetes építőanyagokhoz.

A Kert portfóliónkban - korábban Aranynád név alatt - több mint 400 féle gyártmányt felvonultató kínálatunkban kerti grillezők ,szobrok, szökőkutak és virágtartók szerepelnek. Cégünk Magyarország legnagyobb választékával rendelkező, minőségi termékeket előállító vállalkozás a kerti ornamentika területén. Stílus és elegancia a szabadban, kertépítés felsőfokon.
Nézz körül a számos egyedi termék között rusztikus és antik kőburkolatok, téglák, horoszkóp képek, fali képek, lámpák és még sok más.



Krisztina aktuális kedvence




A JÁTÉK nyereménye:


1 db FabroStone fatörzs termék betonból.
Kérdésünk:  
Milyen alak látható az oroszlános horoszkópon, amelyet szintén a FabroStone gyárt? 



Segítség is van természetesen a FabroStone Facebook oldaláról, ahol a képek között megtalálod a választ:


A választ küld el nekünk a neveddel együtt a provence@citromail.hu vagy a hungarianprovence@gmail.com cím valamelyikére. Tárgy: fabro. 


A játék 2012. november 5.-11. között zajlik.
**

A helyes válasz Szfinx volt.

Nyertesünk:



Lukácsi Vera.

Gratulálunk neki.

**

Játékszabályzat


  Mindenki részt vehet, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és elmúlt 18 éves (természetes személy), kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. 

A sorsolás a random.org.-al történik, fotóval igazolva azok között, akik egy helyes választ küldtek a feltett kérdésre. Egy ember csak egyszer játszhat. A nyereményt a FabroStone kft. postázza. 

A nyertest emailen értesítjük. 

A játékot nem a Facebook szervezi.

Nincsenek megjegyzések: