****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. június 22., péntek

Filmbéli angol otthon. A Te filmed milyen lenne itten?Ez a ház akár filmbéli otthon is lehet, hisz erre a célra kibérelhető. 

Nézd végig mind a 31 fotót, és írd meg, hogy Te milyen stílusú filmet forgatnál itt, mit tudnál ide elképzelni? Inspirációként a képek vezetik majd utadat.

Akár rövid forgatókönyvet is írhatsz. 

:-)


6 megjegyzés:

Zsófi írta...

Ez gyönyörű!
Én most filmre nem is gondoltam, csak pihenni szeretnék itt, minimum egy hónapot:)

neska írta...

Agatha Christie: Öt kismalac,
de bármelyik regényének fílmbéli változatának helyszíne lehetne...

Csevi írta...

Az első képet megpillantva azonnal Agatha Christie jutott eszembe és utána a biciklis képnél még inkább, hát még a vaskapunál...
És amikor Neska hozzászólásában megláttam "A" nevet, akkorát röhögtem.
:)

Bettykeee írta...

:D
Nekem is Agatha Christie! :) Ugyan még sosem láttam a könyvei film verzióját, de minden könyvét olvastam és így képzeltem el a környezetet.
Ennek ellenére én valami nagyon nagyon romantikus filmet készítenék itt, amiben a háziasszony mindig beterítené a házat a friss kenyér illatával, lekvártfőzne, hímezne... vagy csak az én életemről ábrándozom, hogy milyen lenne ott? :)

edoka írta...

Én nem gondoltam konkrétan A.C.-re de azonnal egy szövevényes krimit gondoltam :-)

Ircsi írta...

Én elképzeltem egy 1930-as években játszódó történetet, mely valahogy úgy indulna, hogy: ezen a csodás birtokon egy jómódú polgári család éli mindennapjait, de egy szép napon bekopog valaki, akinek az autója valahol a közelben elakadt...és mivel ez a birtok esik a legközelebb....stb...azt hiszem a többit már nem nehéz kitalálni, hogy egy szép romantikus történetet kerekítenék belőle :-)...ja és még a háború kitörése előtt befejeződne a mesém, mert nem szeretném, ha tragédiába csapna át.