****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. december 5., hétfő

Amikor egy kismadár áll a lakberendezés élén - Interjú és játék







Én rögtön felfigyeltem a kismadárra. Remélem Ti is. Nagyon aranyos. Hát, ami még mögötte van. Újabb színfolttal gazdagodott a romantikus és a vidéki stílusú lakberendezés. A Deco Majorelle széles választékkal kínál country, provence, shabby chic stílusú lakás kiegészítőket, dekorációkat. Szerintem még nem késő írni a Télapónak, Jézuskának …. Tudjunk meg többet. Kérdéseimre a tulajdonos, Benedek válaszolt.




Kedves Benedek kérem, mutassa be pár mondatban a Deco Majorelle -t.

A Deco Majorelle egy új név a lakberendezésben, mellyel a shabby chic és a provanszi stílust szeretnénk népszerűsíteni. Elsősorban kisbútorokkal, konyhai kiegészítőkkel és ajándéktárgyakkal foglalkozunk.

Mit jelent a név?

A munkám miatt sokat jártam / járok Marrakesh-be, ahol van egy gyönyörű park, a Jardin Majorelle, ami egy francia festőről, Jacques Majorelle-ről kapta a nevét. Nagyon tetszett a név csengése, és amikor nevet kerestem, akkor mindenképp valami franciás, de azért (remélem viszonylag könnyen) megjegyezhető nevet szerettem volna, végül így lett Majorelle a Majorelle….




Honnan jött az ötlet, hogy a logó egy kis madárka legyen?

Pár éve Erdélyben túráztunk, ahol az egyik reggel egy vörösbegyet fotóztam. A hideg miatt felborzolta a tollait, nagyon pufók és aranyos volt. Amikor a logón gondolkodtam, akkor jutott eszembe a vörösbegy, egy grafikus ismerősöm pedig megrajzolta.

Csak a weben keresztül értékesítenek?

Nem, van üzletünk is, Törökbálinton, az M1/M7 mellett, (a honlapon megtalálhatóak az elérhetőségeink és a nyitva tartásunk is).

Ön, mint tulajdonos miért kedveli a shabby és provence stílust?

Nem szeretem a túlságosan steril dolgokat, a nagyon „megcsinált”, agyon dizájnolt, patikamérlegen adagolt enteriőröket.

A provanszi stílusban pont az a jó, hogy lehet kicsit „kócos”, sőt….Mivel alapvetően franciás stílusról beszélünk (bár mostanában kezd a skandináv hatás is nagyon erős lenni Európában), sok minden belefér, akár régi tárgyak kreatív újrahasznosítása is.

A „shabby chic” pedig számomra a „felületekről” szól: ezek a gyönyörű, régi vagy régiesített, antik és antikolt bútor, amik pont annyira kopottak és „lepattantak” a szó jó értelmében, ami különös bájt ad nemcsak az adott tárgynak, hanem az egész lakásnak és hozzájárul az otthonosságához.





Mi mostanában a legkedveltebb termékük?

Konyhaszekrényeink, fali polcaink nagyon népszerűek, kerámia fiókgombjaink pedig igazi „sláger” termékek, de a kis konyhai kiegészítőink, teásdobozaink is kedveltek

Milyen ajándékötlete lenne például a hölgyek számára?

Ez nehéz kérdés, de a feleségem például nagyon örült egy recept doboznak, mert így az összes innen-onnan kapott vagy sebtében leírt receptes cetliknek van végre egy fix helye …..






Hogyan készülnek a karácsonyra?

Veszünk mi is egy jó nagy fenyőfát. :-)

De komolyabbra fordítva a szót, most érkezik egy utolsó szállítmányunk, amit a közeljövőben töltünk fel a honlapunkra, érdemes lesz időről időre ellátogatni hozzánk.




Facebook oldal: ITT.


Tel: 23 / 950 282


Mobil: 20 / 97 34 344, 70 / 52 62 611


****


JÁTÉK



Kulcs a szívhez


A Deco Majorelle -t örömmel tölti el, ha kapnak egy like-ot Facebook oldalukra.
HA már ott vagy az oldalon, akkor megkeresheted a feltett kérdésre a választ is. Októberben felkerült egy írás, a madarkák helyes téli etetéséről (üzenőfal), az segítségedre lesz.
 A játék dec. 12-én reggel 8:00-kor zárul.
***
 
A nyertesünk pedig: Csiba Zsuzsa.
 
Gratulálunk neki.
 
 
 

** Az űrlap lejárt, így el lett távolítva. ***


Játékszabályzat

A Hungarian Provence blog és a Deco Majorelle közös játéka.

Mindenki részvehet, aki magyarországi címmel rendelkezik és elmúlt 18 éves (természetes személy), kivéve a szervezők, illetve közeli hozzátartozóik.

A játék 2011. december 05-től - december 12.-ig tart (hétfő reggel 8:00-ig).  A sorsolás random.org szerveren történik, fotóval igazolva, azok között, akik a feltett kérdésre helyes választ adnak és az űrlapot jól kitöltik. Egy ember csak egyszer játszhat.A nyeremény a képen látható egy darab Kulcs a szívez dekoráció.

A játékot nem a Facebook szervezi. Az emailcímeket nem használjuk fel más célra.





Nincsenek megjegyzések: