****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. szeptember 13., kedd

Kényeztesd magad egy francia randevúval. - Promóció és játék




Izgalmasan hangzik. Az is. Ismét valami különlegeset kaphatnak a hölgyek. Ha nem mennek Provenceba, akkor az és más francia tájak jönnek hozzájuk. Fontosnak érezzük mi nők, hogy egy hosszú és fárasztó nap (vagy hét) után kényeztessük magunkat. Viki és párja Hervé elhozták nekünk a lehető legjobb francia bio-és natúr kozmetikumokat. Üzletet nyitottak.




  Az üzlet, ahogy a termékek is, különlegesek. Viki nagyon örült a lehetőségnek, hiszen a francia lakberendezés szintén közel áll hozzá. Így nem volt kérdés, ki rendezi be a boltot.  

Viki: "  Csendes, aranyos utcában vagyunk megtalálhatók,szándékosan nem akartunk egy nyüzsgő sétány közepén lenni, mi jobban el tudjuk képzelni a boltot egy "családias" helyen. A reggeli fények, körülöttünk néhány csöndes kis kávézó, hmmm imádom... "



Viki: "Majd egyszer csak kitalálta (Hervé), hogy ha a magyar nyelv megtanulása úgyis egy "mission impossible" számára, így munkát találni is igen nagy nehézséget jelent, mi lenne, ha inkább egy saját vállalkozást indítanánk."

A francia kozmetikumok forgalmazásának az ötlete szinte kézenfekvő volt, hiszen: a legszebb nők a magyar nők, a legjobb tészták az olasz tészták, a legjobb kozmetikumok a francia kozmetikumok. Mivel nőként Viki is ad a megjelenésére, szereti a jó minőségi kozmetikumokat, krémeket, tusfürdőket és ebbe a világba igazán bele tudta képzelni magát, nagyon támogatta az ötletet!




Ezután megkezdődött a kutatás a termékek után. Minőségi, egyedi, természetes, és egészséges legyen!!!Ezek voltak a fő szempontok. A termékeket ők is kipróbáltuk saját magukon, hiszen hogyan is tudná az ember jó szívvel eladni, ajánlani a termékeit, ha azt sem tudja milyen.

Ráadásul Viki nagy környezet és állatvédő lévén, tudni akarta azt is, hogy a gyártás során betartják-e a választott kozmetikumok gyártói az általunk felállított "4-est", azaz szennyezik-e a környezetet. Hosszú válogatás, látogatás, személyes találkozó és tesztelések után 3 márkánál lyukadtak ki, ami kapható is a most megnyílt üzletben:




Algalys (Bretagne vidékéről származó produktumok, Viki által csak "Molene a nyugalom szigetének" nevezett helyről, meghatározó a tengeri ásványok és algakivonat, csak BIO termékek),

Viki szerint ez a termék: "tengeri relaxálás" üvegcsékbe zárva.
*

Casa Nature (Landes vidékéről származó, 100% natúr kozmetikumok, kicsi öko gyárból, egy francia házaspár kozmetikumai, imádnivalók),

Viki szerint ez a termék: természetes illatorgia a köbön.

*
Collines de Provence (BIO és natúr kozmetikumokat készítenek, Provence vidékéről),

Viki szerint ez a termék: "A+++" - nem lehet már tovább fokozni - minőségi kozmetikum a bőrnek.


*




A vásárló a boltba belépve rendkívül jó ízléssel találkozik. Kopott, rusztikus padló, fehér komódok és bútorok. Szürkés fal, ötletes megvilágítások, csillár. Örülök, hogy Vikit a blogom is inspirálta. Legfőképpen a döntésben, hogy megtalálja a helyes stílust.







Hívogató a kirakat, főleg a bolhapiacról származó antik bőrönddel. Viki legtöbbször megtalálható az üzletben, ahol nem csak családias a hangulat, de tanácsokat is kaphatsz.



Rendez-Vous Nature

Francia Bio- és natúrkozmetikumok

Semmelweis Utca 8, Budapest, Hungary, 1052





**************************


Játék


Nyereményeső!





Az első szerencsés nyertes ajándéka: a Collines de Provence termékcsaládtól egy bio testápoló, egy bio kézkrém és egy bio arctonik.




A második szerencsés nyertes ajándéka: a Collines de Provence termékcsaládtól egy bio testápoló.




A harmadik szerencsés nyertes ajándéka: a Collines de Provence termékcsaládtól a képen látható natúr testápolók közül egy db, szabadon választható illattal.



Szeretnél nyerni? Lássuk mit kell tenni érte.


1. A Rendez-Vous Nature Facebook oldalán mindig naprakész. Látogasd meg Te is és, ha tetszik, likeold őket.

2. A Hungarian Provence Facebook oldalon képek/üzenőfal megtalálsz egy Rendez-Vous Nature képet. Likeold azt is.

3. Továbbá kérnénk, hogy egyszer oszd meg a játékot üzenőfaladon, hogy minél többen tudjanak róla.



A játék szept. 23-án 00:00kor zárul.


Csak magyar címre tudunk postázni.

***********

Nyertesek:

(Elnézést, de csak ilyen fotókkal tudok most szolgálni.)


1. nyertes:


 
Nagy Ildikó.

*

2. nyertes:



Nánási Diána

*

3. nyertes:


Pobori Zsófia.



GRATULÁLUNK.









12 megjegyzés:

Fróni írta...

Kedves Kriszta!Én tudom, hogy most mindenki azt hiszi, hogy a Facebook nélkül már élni sem lehet, de nem lehetne, hogy annak is legyen egy csekélyke esélye, aki viszont úgy érzi, hogy tud a Facebook nélkül élni? Bocsi....de Én ezt most már egyre inkább diszkriminációnak érzem...nem lehetne, hogy az is játszhasson, aki nincs fent a Fb.-on?
Egyébként csodásak ezek a kozmetikumok és a bolt is. Minden elismerésem és köszönöm, hogy megosztottad Velünk!Te mindig megtalálod a kincseket... :)

Nóra írta...

Három órája nézelődök Nálad, és nem tudok betelni!
Megyek játszom és lájkolok.

krealady írta...

Én is megtettem mindent a cél érdekében :) Csodákat mutatsz mindig, jó kicsit elvarázsolódni. És ha még nyernék is, biztosan csuklanál sokszor, annyit emlegetnélek:)

Eleonóra írta...

Lájkoltam, megosztottam, most már csak nagyon-nagyon bízom a szerencsében...

Hunszil írta...

Hú.. lájkoltam, megosztottam és mindent de mindent megtennék a nyereményért...
FORTuna.... gyere ide ülj le mellém! :))))

Névtelen írta...

"Bio tápláló kézkrém 7790 Ft" Provencei barátságos dizájn, antik bőrönd, megkapó hanugulat. És ami mögötte van... a lenyúlás. 7790 Ft egy kézkrémért??????? Normálisak vagyunk???Jó reggelt ez Magyarszág, ahol bedőlt a frankhitel, magas a munkanélküliség, én elhiszem, hogy AAAA végtelen minőségű természetes, de azért a pofátlanságnak is van határa. Ráadásul tele vannak a plázák Durance, Loccitane meg hasonló boltokkal szóval rég láttam már ekkora parasztvakítást.
Most komolyan hány ember vesz 7790 Ft-ért kézkrémet, néhány sznobot leszámítva? Ha annyira biot szeretnék akkor kikeverem magamnak, 1000 recept van a neten. Megáll az eszem, hogy ennek örülni kell. Tényleg hiánypótló bolt, nagy szükség van rá.

Ez annyira visszatetsző, a gyanútlan ember besétál, hogy de szép, milyen kedves fogadtatás aztán ránéz az árcímkére és meghül a vér benne.


Zsuzsi

Krisztina írta...

Fróni! Igazad van végülis is.-) Igyekszünk olyan játékot is összehozni amihez nem szükséges Facebook. Köszi, hogy írtál és írsz.-)

Krisztina írta...

Szívből örülök Nóra.-)

**

Szeretem az igényes és csodás dolgokat.-)

Kreatív konyha írta...

Mindent megtettem :) azt hiszem, legalábbis. Már csak nyernem kellene :)))

mano írta...

Feladatok teljesítve!:
Köszi,Emese

Anett írta...

Kedves Névtelen!

Nem is értem miért volt szükség erre a hozzászólásra? Egyébként a 900Ft-os szappant, meg az 1490Ft-os krémet nem láttad? Ja persze, mert az nincs a fotókon, egy képről pedig könnyű ítélkezni...Azon miért nem vagy kiakadva? Persze mindenki azt ír amit akar, szíved joga, csak egy csöppet meglepett, mert én például jártam a boltban és minden termék közül a legdrágábbra böktél rá...Ennek tényleg elég borsos az ára, de a legtöbb kozmetikum ára az üzletben ennek a fele, vagy még annál is kevesebb. A Loccitane-ba is be-be térek, ott meg dupla ennyi minimum... Csak azért írtam mert bántotta a szemem egy kissé, még akkor is ha a gazdasági helyzettel kapcsolatban igazad van, csak tájékozódj, mielőtt véleményt írsz kérlek.
Üdv,Ani

Anett írta...

Ja és én azért játszottam :-)