****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. szeptember 22., csütörtök

Bemutatkozik: Madame Provence

Van szerencsém bemutatni saját magam? Hűű kicsit furán hangzik, de így van. Kis egészséges izgulás van azért bennem, de ez természetes (nem is én lennék, ha nem lenne).





"Köszöntelek az oldalamon, ahol sok hangulatos pillantat vár Rád, egyedi és szépséges dekorációkkal és termékekkel övezve. Madame Provence visz el ebbe a csodavilágba, akinek fő attribútuma a kalap és a levendula. Mindkettő a nőiség szimbóluma is egyben, a levendula illata pedig a kezdeteket idézi fel Krisztinában, amikor először pillantotta meg a provence-i levendulamezőket. Ez az emlék hívta életre a Hungarian Provence blogot, amit már sokan jól ismertek és szerettek.....



Most mindaz a kreativitás és szépség, amiről eddig olvastatok, testet ölt Madame Provence keze által. Lesz itt otthon, dekor, lakberendezés, szépségápolás, és persze minden, ahogy megszokhattátok, levendulás környezetben, stílusosan..."




 A képre kattintva beléphetsz az alakulóban lévő Madame Provence oldalra.




HÉTFŐN pedig lehull a lepel. Kiderül, mi készült itt a napokban. De addig is, tekintsétek meg a Madame Provence Facebook oldalát, ahol friss híreket és remek hangulatot találtok. -)




A logót a kalapom, és egy szál levendula inspirálta.




Szép napot kívánok.

Krisztina















2 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Ez az oldal teljesen megszűnik majd?

Krisztina írta...

Szia,

Nem, nem szűnik meg. Csak lette gy másik oldal is, ami picit másról fog szólni,más műfaj. Hétfőn kiderül.