****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. augusztus 19., péntek

Rusticandi, avagy sosem késő újat kezdeni - az alkotás öröme





Először is komoly megtiszteltetésnek érzem, hogy annyi érdekes és tehetséges ember között én is szerepelhetek ebben a fantasztikus blogban. Bár én úgy érzem, hogy hosszú út áll még előttem, és meg sem érdemlem, Krisztina a kezdetektől fogva bátorít és támogat engem, hogy haladjak ezen az úton tovább.


Magamról talán annyit, hogy elég későn, 40 éves korom után találtam rá a decoupage vagy más néven szalvétatechnikára, ami által megtapasztalhattam és átélhettem az alkotás igazi örömét.


Ez nekem valóságos lelki gyógyír, mert az életemben előtte az igazi feltöltődést és örömet adó sportot és mozgást egészségügyi okok miatt nem csinálhattam tovább. Az alkotás maga is örömet okoz, de még inkább az, amikor átadom az elkészült „kincset” új tulajdonosának és látom rajta a megelégedettséget.

Mivel csak a szabadidőmben tudom készíteni a tárgyakat (van „polgári” foglalkozásom és nem mellesleg 2 kamasz gyermekem), eddig főleg a családtagoknak készültek ajándékok és persze HP Krisztinek levendulás fatojások!



Ezek bemutatására hoztam létre blogomat, ami inkább kirakat-féleség és az önkifjezés egyik módja (rusticandi.blogspot.com). Szívemhez leginkább a rusztikus, vidéki, mediterrán és persze provence-i stílus áll közel, így egyszerűségükben nagyszerű használati tárgyakat szeretek készíteni.




Időközben tetemes mennyiségű szalvétát is sikerült összegyűjtenem, így rengeteg ötlet vár megvalósításra a fejemben.


Természetesen tudom, hogy még sokat kell tanulnom, ezért képezem is magam tovább, hogy még szebb dolgokkal örvendeztethessem meg a világot. Remélem a HP olvasóinak is tetszik majd, Krisztinek pedig még egyszer köszönöm a sok-sok biztatást és a lehetőséget a bemutatkozásra! (email: rusticandi@gmail.com)





2 megjegyzés:

Fróni írta...

Minden amibe beleteszed a szíved is, az csodálatos! Nagyon szépek-csak így tovább!!!

Unknown írta...

Nagyon szépek.