****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. augusztus 8., hétfő

Francia kirakatok magyar szemmel



Borókás Gabi Franciaországban járt egy kis shopping túrán, ahol sikerült inspirálódnia is. A városok pontosabban: Lyon, Dijon, Cluny, Beaune volt.

Míg Gabit elvarázsolták a boltok, a hangulatos környezet, és mindent jól megnézett magának, addig a kedves férje fotózott. Mindig jól jön a segítség.

A blogra szánt fotók azért is különlegesek, mert hétvégi napon készültek, amikor már az üzletek zárva voltak. Így remek külső kirakat fotók születtek.


Gabi: "Nagyon-nagyon jó tapasztalatokról tudok csak beszámolni a boltosokkal kapcsolatban."




Antikos.

 
Autószerelőműhelyes.

Borókavirágos.

 
Boros.

 
Éttermes.

 
Kávézós.

Marionettbábus.

 
Mindenfélés.


Romantikus, lakberes.

Virágos.



Aki járt már a Boróka Otthonboltban, vagy látott róla fotókat tudja, hogy a bolt Franciaországban is megállná a helyét. A helyiség tükrözi a tulaj ízlését: stílusos, romantikus, a légkör családias. Nem beszélve a sok-sok termékről. A Boróka nem 5 perces üzlet. Ha oda tartasz ne siess.... nem szabadulsz egyhamar.-))))



(A fotók Gabi tulajdonai.)










1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A fotók különleges hangulatúak, igazán kellemes perceket szereztek nekem, mert én olyan szerencsés vagyok, hogy jártam Francia országban. Annak pedig aki eddig még nem jutott el oda, biztosan kedvet csináltak, hiszen nagyszerű mulatság ezeket a pici, aranyos boltocskákat felfedezni, bennük nézelődni és megvenni legalább egy olyan tárgyat, amelyről azután mindíg eszébe jut ez az utazás.
Ha valaki Párizsban jár, ki ne hagyja a "bal-parti" óváros pici utcáit, ahol kézzel festett bútorokat, indián ezüst tárgyakat és ékszereket, apró bon-sai növénykéket és hozzá gyönyörű edényeket, kézzel varrott macikat...stb. árulnak kicsi boltocskákban. Mellettük különleges pékárúkat, és garázsban működő kávézót is találunk. Fél nap biztosan jól telik el ha itt barangolunk! Aki elfárad lepihenhet egy olyan kávéház teraszán, ami egy alig 10 méter átmérőjű téren található!
Jó utazást és jó szórakozást kívánok, mégegyszer köszönöm a hangulatos képeket!
dobos-petróczy irén