****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. május 7., szombat

Üljünk ki, de mire?


Megoldódik egy probléma? Lehetséges.

Legyen az terasz vagy lakótelepi erkély, lehet próbálkozni kérem, mert filléres ötlet következik.


Itt a hétvége. Még kivitelezhető.  Készítsd el Te is új kiülődet stylingolva.-)



Hangulatos, ugye? Vajon mit rejt a takaró? Mi van a takarás alatt? 

RAKLAP.

Már megint témánál vagyunk. De, ha egyszer annyira egyszerű. 




Szerezz 4-5 db raklapot (egy MÁV EUR raklap kb. 15 cm magas, megmértem! és 118 cm széles). Miért ennyit? Mert, ha egymásra rakod őket, akkor kapsz egy alap ülőmagasságot, ami kényelmes. Egy raklapon szerintem kényelmesen elfér 2 ember így, ha négy személyeset szeretnél, akkor 8-10 raklap szükséges.


Nálunk a környéken raklapot kapsz már kb. 1000 Ft-ért. Úgy jársz a legjobban, ha ismerősödnek maradt építkezésből vagy építőanyag telepeken, ahol szabadulnának tőle .... egyszóval megboltolod valahogy. Tehát szépen összerakod, beforgatod a raklapokat. Fogsz egy szép plédet vagy takarót amivel le tudod teríteni, aztán jöhet a sok-sok párna. Egyrészt a popsi alá (meg a hátad mögé), másrészt a design végett.






Extra dekorációk: cserepes növény, mécsesek, gyertyák. Egy kis fa dobozka, ami asztalként funkcionál, ahova leteheted az italod, vagy a könyvet, amit olvasol. Miért? Mert elnyomott a délutáni álommanó, és szundiznál egy jót a friss, napos levegőn.


Nos, bevállalod? Elkészíted?








4 megjegyzés:

Monika írta...

Régi szerelmem a raklap, azuram megszabadult tőlük, de van egy ágyikóm, csak még nincsen nagy kedvem bepárnázni,olyan piszok hideg van kint.:(

Monika írta...

Köszönöm a forrásblogot, szuper!!!!

erdoseva55 írta...

Nagyon jó kis találmány a raklap ülőke, mi is sokat üldögéltünk rajtuk, míg építkeztünk csináltunk ezt-azt, de mára csak 2 maradt!virágokat rápakolni viszont nagyon szeretek4

Angela írta...

Fantastico !!!