****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. május 9., hétfő

Egyedi, Gondolatok Kertje notesz Kankalin kézművestől - JÁTÉK









Ismerjétek meg Melinda kézművest és az ő termékeit. Nem fogtok csalódni. Főleg, hogy egy gyönyörű noteszt készített a Hungarian Provence olvasók számára, mely megnyerhető.





Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet

„A kankalint azért választottam jelképemül, mert kedves kis virágnak tartom, a tavasz egyik első virága, amit nagyon észre se veszünk, pedig ha alaposabban szemügyre vesszük, akkor láthatjuk milyen bájos kis szépség. Én is ilyesmiket próbálok alkotni, olyan dolgokat, amik nem hivalkodóak, de ha alaposabban szemügyre veszed, akkor láthatod a báját és szépségét legalábbis erre törekszem.”

Csináld azt, ami boldoggá tesz!

„Mint sok hasonló kézműves alkotó, én is kipróbáltam már rengeteg kreatív dolgot, a játékvarrás viszont abszolút új szenvedély, nem titok, a baba családba érkezése hozta ki belőlem, így abszolút autentikusan belső indíttatású. Jóllehet az alkotás és alkotni vágyás mindig is jelen volt az életemben, végül merőben más pályán helyezkedtem el (ahogy láttam ez nem ritka ezekben a körökben), de évek múltán rá kellett jönnöm, hogy végül mégis ez az, ami igazán boldoggá tesz. És a legnagyobb elismerés számomra, ha örömet okozhatok valakinek az által, amit létre hoztam! Ezt tartom a legfontosabbnak!”





Kézzel- szívvel-lélekkel

„Rájöttem, hogy én nem tudok csak egyetlen egy fajta dolgot készíteni, mert annál sokkal-sokkal több dolog érdekel. Viszont azt hiszem, legalább is bízom benne, hogy egyfajta irányvonal vagy valamiféle közös stílusjegy lehet a munkáimban, ami olyan "kankalinos". Viszont mindenben, amit létrehozok benne van valami kis pici belőlem, és ez az, amit képviselek, hogy az emberek értékeljék a kézzel- szívvel-lélekkel készült portékákat és most nem csak a saját dolgaimra gondolok. Ha nem muszáj, ne a tucat, igénytelen és belső érték nélküli dolgokkal vegyék körül magukat, ha lehetőségük van szép holmikra is szert tenni, olyanokra, amiknek lelkük van. Az alkotás által, ahogy életre kelnek az én kezem és gondolatom által, valahogy beléjük szeretek, végül mikor elkészülnek, mindet szépnek látom.... valahogy úgy, ahogy a szülő van a gyermekével... :-)”







************


JÁTÉK


1. Írd meg a Facebookon az erre a játékra mutató hírnél kommentben azt, hogy Te mit írnál ebbe a szépséges, egyedi noteszbe. (Csak egyszer írd meg és csak egyszer like-olj.)
2. Likeold a hírt.

3. Légy Kankaleen ismerőse a Facebookon itt.

4. Légy a Hungarian Provence ismerőse a Facebookon itt.

5. Oszd meg a játékról szóló hírt a Facebookon.










A játék május 14-én 20:00kor zárul.


Csak magyar postacímre tudunk postázni.



( A fotók Melinda tulajdonát képezik.)


*************



A szerencsés Benedek Judit. Gratulálunk neki.





 



2 megjegyzés: