****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. március 24., csütörtök

Kukucskálás Villa Fiore-s Zsuzsinál / Peek-a-boo in Zsuzsi's place in Villa Fiore

Szokatlan dologra kértem az én Villa Fiore-s Zsuzsimat. Arra, hogy mutassa meg nekünk hol pihennek le Ők, amikor már minden vendég szintén nyugovóra tér.


Zsuzsi és Győző kevés időt töltenek saját kis lakjukban, hiszen első a Villa és a Vendégek. De azért itt is csupa szépséges dekorokat találhatunk, nem csak a Villában.Egy kedvenc tükör az abalakban.A sokat megjárt lépcső.


Kukucs. Zsuzsi fotózás közben.


A háziasszony kedvenc rózsás papucsa egy még szebb virágos szőnyegen.

Fürdő részlet. Mint egy dór oszlop.


Csendélet. Kis kályha és fa hasábok.


A ház egyik kedvence. Mert a kutya az ember legjobb barátja. Vajon Diót vagy Almát látjuk a fotón?A terasz reggel. Fafödém mindenütt. Mi más. Ettől lesz még jobban hangulatos a szoba.
Lehajthatós íróasztal. Régi, nehéz darab.

 Egy perc alatt rend lehet az asztalon. Csak felhajtjuk az írófelületet. Ősrégi szekrény rejti a ruhákat. Ez nem Ikeás. -)


 Akit ritkán látni, mert fotókon nem mutatkozik. Ő Győző, Zsuzsi férje.Kilátás a tetőtérből. Vajon felébredtek már a vendégek? Mert akkor irány a munka.-)

Ékszertartó. Zsuzsi egyik kedvenc darabja.(A képek Zsuzsi tulajdonai! Másolni tilos őket!)2011 év elején készült interjú a Villa Fiorével : http://hungarianprovence.blogspot.com/2011/01/villa-fiore-egy-rabul-ejto-gyongyszem.html2 megjegyzés:

Gabriella írta...

Már alig várjuk, hogy találkozzunk Velük! Neked köszönhetően ismertük meg a Villa Fiore-t és nyáron megyünk is Hozzájuk egy hétre! Már nagyon várjuk!!!! : )

Heni írta...

Jó nézegetni ezeket a képeket.