****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. február 22., kedd

Fertőző életérzés. Interjú madame Provence-al / Infectious life feeling. Interview with madame Provence


Krisztinát, és a "Hungarian Provence" blogot pár hónappal ezelőtt ismertem meg. Blogja olyan, mintha egy jól sikerült magazint tartanék a kezemben. Mindig érdekes, sokszínű, újdonságokkal teli. Épp az egyik színvonalas interjút olvastam, mikor felvillant bennem; Vajon Ővele készített interjút már valaki?? Vetem a bátorságot és feltettem Krisztinának a kérdést: Volna-e kedve interjú alanyom lenni. A válasz: "Naná, hogy igen.." Ennek örömére olvashatjuk a most következő sorokat.




tanó móni:


Azt már tudjuk, hogy Provence-ben töltöttétek mézesheteiteket. Még bejegyzést is olvashattunk a helyszínről. De vajon mi volt előtte? Hogy esett a választás pont Provence-ra? Hogy találtatok egymásra? Mert, ha mindez nem történt volna, most nem olvashatnánk a Hungarian Provence-t sem. Hogy is volt?



madame Provence:

Több mint tíz éve az életemet (is) az internet határozza meg. Tudod miért? A páromat az interneten ismertem meg. A munkámhoz és a bloghoz pedig szintén szükséges a világháló.

Szóval visszatérve, sok nászút helyszín volt a listán, aztán egyik nap valahogy belebotlottam Provence-ba. Ő talált meg engem. Akkor még nem tudtam, hogy az a hely és élet stílus ennyire hatással lesz az én életemre is. Az ott eltöltött kevés idő csodálatos volt. Autót béreltünk és bejártuk a legfőbb helyeket. Azóta is minden évben visszavágyunk. Félő, ha újból kimennénk, már vissza sem jönnénk (persze ez álom, de soha ne mond, hogy soha).
 
 
 
 
 

1 megjegyzés:

Nagypapuska1 írta...

tanó móni!Szuper gondolat volt a riport-alany kiválasztása. A kíváncsiság beteljesült!!!Gratulálok!. "Kriszta" már Világhírű!!