****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. január 11., kedd

Boldog január eleje számomra / A happy early january for me




Ezen a héten, hétfőn kezdődött velem  .... csupa jó dolgok. 

Szóval jól indul az év blog szempontból. Tehát, tegnap délután interjúra mentem. Egy kávézóban volt a találka. Volt osztályfőnököm és jó barátom Marcsi hívott fel, hogy a megyei hírlapban jelenne meg rólam egy kis cikk meg a blogról. A kérdéseket a volt gimimből egy diáklány tette fel. Jól éreztük magunkat. Kellemes érzés volt mesélni a blogról és az Olvasókról. Marcsitól kaptam egy szépséges konyharuhát, és persze, hogy egy levendula van ráhímezve.-)






Kedden, azaz ma pedig találkoztam két Olvasómmal (igaz kevés időm volt, na de majd legközelebb). Jó pár hete a vásárban lemaradtam egy antik írógépről. Erről írtam is egy rövid hírt. Az egyik Olvasóm már akkor jelezte nekem, hogy van a birtokában egy fajta. Küldött képet. Hát, nem ugyanolyan volt dettó, amilyet én szerettem volna?! Ma sikeresen átvettem a gépet. Szépséges. Köszönöm Feriéknek itt is, és még egyszer. Nagy szeretettel fogadtak engem, ami nagyon jól esett. Jó volt találkozni. Ennek lesz folytatása is, hisz számos kincs van a birtokukban. Meghívtak tavaszra is.-)







Érdekes, mert idén sok találka be van iktatva a blog által megismert emberekkel. Csak győzzem erővel és idővel.-) És nem elhanyagolható az sem, hogy idén lesz blog találkozó is.-))) Juhéj. 


A mai nap még egy jó dolog történt. Találkoztam Miss Mignonnal. Egy kávéra ültünk be Budán. Meglepetésként egy L’Occitane levendula illat zsákot vittem Grétának.(De magamat is megleptem eggyel.) Nagyon örült neki. Én pedig megkaptam Tőle második Mignon nyakláncomat. Szívből jött, szó szerint. A Mignon lassan már márka lesz, már alig várom. Szóval szuper jó éreztük magunkat, a sok chatelés után ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk a neten. Csak az idő volt kevés. Nagyon jól összeillünk szerintem és ezt Gréta is így gondolja. Ennek a találkozásnak is lesz folytatása. Sok mindent tervezünk idén, igaz Gréta?-)









A nap megkoronázása (a nap végén) egy táska volt for me.-) Most ebből vagy ez az egy volt csak, vagy én az utolsó db-t hoztam el.






Köszönöm, hogy ezt a bejegyzésemet is elolvastátok. -)



Krisztina









4 megjegyzés:

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Levendula illatával teli szép estét kívánok!

Unknown írta...

Ezek nagyon szép élmények!Örülök! :-)

Kiko írta...

Oh, de szépséges minden szerzemény! Az a táska, az az írógép, a nyaklánc, és a blúzod is...jaj, hihetetlenül tetszenek! :) Örülök, hogy ilyen jó napod volt és legyen hasonlóan szép az estéd is! ;)

Krisztina írta...

Köszi Marcsi és Erika is. A levendula mindig jöhet.-)

Kinga meg gyógyuljon meg.-)