****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. szeptember 7., kedd

Élet a tengernél - frissítő képekkel/ Life by the sea - with fresh pics

A mai hideg, és őszies idő elől segítek Nektek elmenekülni.... jó messze, mondjuk Ausztráliába. Milyen érdekes amíg nálunk már az ősz kopogtat, addig a világ másik felén Ausztráliában tavaszodik. 

Sarah blogját a Beach Cottage -t nagyon szeretem és minden nap olvasom. Remek tengerparti házuk van, melyet kopott, olyakor régies stílusban rendeztek be. Az élettörténete pedig  mesébe illő. Pár évvel ezelőtt Sarah és férje Londonból 3 gyerekkel költöztek a messzi Ausztráliába, hogy nyugodtabb életet éljenek. Ott vettek egy régi, öreg tengerparti házat, melyet javarészt Sarah újított fel. Nem is akárhogyan. 




Sarah szerencsés abban is, hogy ő a blogjából is megél már. Napjait gyerekei, vadászatai (régi bútorokra, újabb dekor tárgyakra) tengerparti sétái, a fotózás és a blogolás teszi ki.

































7 megjegyzés:

SDAnita írta...

Nagyon nyugtatoak ezek a fotok !
Koszi !

Krisztina írta...

szia Anita,

na ez szuper, én is így gondolom, kell is a nyugalom néha-)

Bernadett írta...

Köszönöm az ötletet, mivel imádom Ausztráliát (és Úz-Zálandot is) ezentúl én is blog olvasó leszek:)
puszi

Krisztina írta...

szia Betti,

dejó, úgy örülök, üdv a körünkben-))

Anita írta, nekem fel sem tűnt a nagy sietségben, a barna utazóládán a felirat, na mi is van rajta?-))

Monika írta...

Krisztina!Valahonnan egyszer én eljutottam ebbe a blogba,pont a magyar feliratos ládához, de jó volt nagyon hogy újra előjött.
Egy kérdésem lenne,ami nagyon érdekel: hogy érthető az,hogy megél a blogjából? Lakberendező?

Borbás Ági írta...

Két fotóról le sem tudom venni a szemem. Az egyik FEKETE ISTVÁN utazóládája, a másik pedig a krétatáblás ajtó, az igen hosszú listájával.

Most azon gondolkodom, hogy ilyet vajon melyik ajtómból varázsolhatnék. Mert listákat majdnem minden nők megszállottan gyárt, és ezért nem csak szép lenne egy ilyen ajtó, hanem praktukus is.
Köszönöm,
Ismét szép fotókat varázsoltál a blogra.

Krisztina írta...

Mammka,

úgy értettem, hogy Sarah most épp egy könyvön is dolgozik, aztán hívják sok helyre és ott kint fizetnek is érte, aztán most épp egy webspohot is készít,

szia Dm!-)

Az utazóláda külön fogalom nekem is, hisz mióta kajtatok ilyet ..., az ajtó pedig absz ötletes, mi nők és a lista .. na igen... te mit írnál a listára?