****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. szeptember 6., hétfő

Légy Te is lakberendező! - JÁTÉK!!


Érdekel a lakberendezés? Építkezel, felújítasz? Ha igen, akkor ott a helyed egy hobbi lakberendező tanfolyamon a Modesign Stúdió jóvoltából, hogy szakmailag felkészülten tudj harmonikus otthont alkotni.



Legújabb játékunk kapcsán  Molnár Eszterrel a Modesign Stúdió vezetőjével - , aki nem mellesleg  lakberendező, oktató és a Nők Lapja Café szakértője - készült írásos interjúmat olvashatjátok.



Eszter, mesélj magadról kérlek.

Szeretek szép tárgyakat látni, alkotni. Van egy 6 éves kislányom, Budapesten lakom egy polgári lakásban. Kulturális antropológiát végeztem a Miskolci Egyetemen, a Juniorban tanultam lakberendezést, és BA üzleti főiskolai diplomám is van, amelyet az IBS-ben szereztem. Hobbim az utazás, idegen kultúrák tanulmányozása.







Honnan jön a lakberendezés szeretete? Mi volt az első jel arra hogy Te lakberendező leszel?

Szerencsémre, olyan családban születtem, ahol sok tárgy vett körül gyerekkorom óta. Apukámon keresztül több építkezésben is részt vettem, késöbb pedig segítettem barátoknak lakásaik kialakításában a terek kitalálásától egészen a dekorációk beszerzéséig. Mindig is szerettem ezt a világot, mindig is részt vett a lakberendezés az életemben.



Hogy telik egy napod?

Változatosan! Gyerek, szerelem, munka

 
Te is tartasz kurzusokat?

Igen. Mindig frissítem az anyagot, és igyekszem mindent átadni, amit tudok, és ami másoknak segítség lehet.



Mi a kedvenc lakber stílusod?

Az eklektika: antik és modern keverése.


Mit gondolsz a country és rusztikus lakberről?
Nagyon közel áll hozzám ez a két stílus is, bár szerintem, tudni kell hol lehet teret adni ennek a stílusnak, és hol nem. Az zavar, amikor a ház, lakás stílusa és a berendezés között diszonancia van.

Stílusok a lakberendezésben kurzusunk keretében – több más téma mellett - külön foglalkozunk a mediterrán stílussal, kultúrával. A 6 alkalmas kurzus többi témája is érdekes (Feng-shui hazai környezetben, Angol, Távol-Keleti, Afrikai lakberendezési stílus), és mi is nagyon lelkesek vagyunk hiszen most szeptembertől indítjuk az első kurzusok képzést.


Gondolom a munkád a hobbid, ez evidens. Ezen felül plusz hobbi? Hogyan kapcsolódsz ki mit csinálsz szabadidődben?


Akkor tudok kikapcsolódni, ha elutazom. Szeretek távoli kultúrák életébe bepillantani, bár ott is mindig a designt figyelem.-)


Melyik munkád volt eddig a legizgalmasabb?


Nagy kihívás és megtiszteltetés volt számomra, hogy a Corso Boutique Hotel, négy csillagos gyulai szálloda belsőépítészeti tervezését a Modesign stúdió végezhette. http://www.gyulahotelcorso.hu/


Jövőbeni tervek?


Egyik régóta dédelgetett tervem most válik valóra azzal, hogy sikerült irodánkat bővíteni, és így kényelmes oktatótermet létrehozni, ahol kreatív workshopokat is tudunk tartani. Úgy gonolom, hogy a lakberendezéshez hozzátartozik, hogy teret engedjünk kreatívításunknak, és hogy igényes, egyedi tárgyakat hozhassunk létre, új technikákat tanuljunk. Akik eljönnek a kreatív tanfolyamra, 3 lámpát, 3 festményt, és két textil alkotást készíthetnek maguknak.
Igyekszünk folyamatosan bővíteni a tanfolyamok témáját, de csak akkor indítunk el egy képzést, amikor biztosak vagyunk a minőségben.


Mesélj nekünk a nyereményről is picit.
Lakberendező tanfolyam részvételi lehetőséget lehet nyerni. A tanfolyam átfogó tematika szerint zajlik és hasznos tudást nyújt a résztvevőknek.

 Hobbi kurzus:



Érdekes előadásokat a tematika szerinti témákban, azaz hasznosítható tudást és kreativítást


Órai feladatokat az elhangzottak gyakorlati alkalmazására


Személyes problémákra javaslatokat, tanácsokat


A szakma elismert szakembereinek előadásait


Oktatási segédleteket (pl. bemutatott anyagmintákat)


Kivitelezési ismereteket a szakszerű, költségkímélő, ingatlanérték-növelő építkezéshez, felújításhoz, átalakításhoz


Oklevelet a Modesign tanfolyam elvégzéséről


Kedvezmény: 6000 forint értékű személyes lakberendezési tanácsadás kupont adunk ajándékba. A kupon beváltható személyes lakberendezői tanácsadás alakalmával, vagy a tanfolyam helyszínén személyes konzultációra.

 


MIT KELL TENNI:

1. Légy http://www.lakberendezotanfolyam.hu/ és Hungarian Provence rajongó a facebookon.
2. A  www.lakberendezotanfolyam.hu  facebook oldalán találsz a játékról egy kis bejegyzést itt: http://www.facebook.com/pages/wwwlakberendezotanfolyamhu/194405353527  azt lájkolni kell (csak 1x).
3. Csak magyarországi lakosok játszhatnak.
4. A nyertes a tanfolyam idejét és helyét Eszterrel beszéli meg.

HATÁRIDŐ: 2010.09.11, szombat éjfél. SORSOLÁS: vasárnap.





Nincsenek megjegyzések: