****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2009. december 27., vasárnap

Karácsonyi ajándék / Xmas present


Íme az egyik karácsonyi ajándékunk. Ez a komód az. Már régóta vágytunk rá, hisz a kép alatt üres volt a hely.

A Jysk-be vettük meg ma, és azt írta az utasítás, hogy 2 ember a megfelelő szerszámokkal 90 perc alatt rakja össze ezt a komódot. Na lássuk akkor.

Szerszámok megvoltak. Még bútorragasztónk is volt (amit nem írt az utasítás, de kell, hisz a fa tipli így tartósabb lesz). A 2 ember megvolt (férjem és én). Technikai érzék szintén. Hisz van Ikeás bútorunk is+férjem eléggé gyakorlatias, tehát nem kétbalkezes (főleg nem akkor, ha már egy ház felépítése és túlélése is a javára írható).

Végeredmény?! Néhány szitkozódás mellett ... 4 óra alatt raktuk össze a komódot.

És hogy mi ebben a pozítivum?
1. addig is együtt voltunk,
2. ha ránézünk a komódra, eszünkbe jut, hogy megszenvedtünk érte,
3. összeszerelés után, olyan jó leülni egymás mellé és csak nézni,nézni a komódot, + egymásra nézni fáradtan és kuncogni-)


Egyébként a ház ezen része még nincs kész, mert a komódra még jönnek a dekorok. Majd arról is lesznek fotók. De ilyenkor azért örülök is, mert ez egy újabb fejlődés, és egyre csak közel járunk ahhoz, hogy a ház belülről is úgy nézzen ki, ahogy mi azt elképzeltük. Ebben az a jó, hogy ez években mérhető. Milyen rossz lenne, ha kapna az ember egy házat, ami kívül-és belül is teljesen kész. Minden dekor a helyén, és semmit nem kell tenni érte. Akkor miért dolgozna nap, mint nap az ember nem? Bár azt mondják, egy családi ház sosincs kész, HA mégis, akkor kezdheted előröl.



4 megjegyzés:

Monika írta...

::)
Élmény volt olvasni a bölcs megállapításokat.:)
A komód csodaszép!

Krisztina írta...

köszi M! szép estét-)

Bea írta...

Én is szemezek néhány bútorral a jysk-ben... és én is imádok berendezni, alakítani... még régebben nagyon vágytam rá, hogy lakberendezéssel foglalkozhassak. Bár most sem unatkozom. :)

Krisztina írta...

miért mi jót csinálsz Bea?