****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2009. október 8., csütörtök

Kutya mentés /Save a dog life



Tegnap fél ötkor, amikor hazaértem, láttam, hogy a szomszédéknál ott fekszik egy idegen kutyus, a fa rakás mellett.
És kb. olyan hat órakor szólt a szomszéd, hogy hívjuk fel az állatmenhelyet, sajnos nem vették fel. Még ma reggel sem.-(
Közben már a fél utca ott nyüzsgött. Aztán kiderült jobban megnézve a kutyit, hogy ÁTLŐTTÉK az egyik hátsó lábát. Tovább kombinálva, láttuk nincs rajta nyakörv, így gondoljuk, hogy kóbor kutyi lehet. Kapott vizet és kaját is.
Közben megérkezett a körzeti állatorvos, végül is tőle tudjuk, hogy a kutyus lába át van lőve. Meg mondta azt is, hogy aki van száradva. De tegnap este és ma reggel is evett a kutya.
A kutyus túléli, ma is jön az állatorvos, hacsak napközben el nem megy a kutya, bár nem hiszem. Megszeretett minket. Szelíd kis keverék kutyus. Ha ránézel, az rí le róla: törődjetek velem is, csak egy kicsit, olyan nagy kérés.
AKI BEFOGADNÁ írjon nekem emailt. Mi sajnos nem tudjuk, mert a másik két kutyánk kikezdené őt. (Mami és Fürgi is menhelyes kutyák).Ha ma este még ott lesz az utcában a szomszédunk pár napra ideiglenesen betudja fogadni.
Most mondjátok meg milyen emberek vannak, nem? Szeretem a kutyákat és bosszant ez a dolog, bár tudom sok ilyen történik.
Remélem megoldódik a dolog.

1 megjegyzés:

Krisztina írta...

Sziasztok!

a kutyus tegnapra már sajnos nem volt ott, szerintünk tovább állt szegény,

azért fura, hogy egy állat megmentésére menniy idő, pénz és telefon megy el, te mindent megteszel és nem történik semmi .... szomorú,

Krisztina