****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2014. július 7., hétfő

Pózolj levendulával - LOGÓPÁLYÁZAT!



Kedves Levendulakedvelők!

Ki máshoz is fordulhatnék, mint hozzátok. Nincs ebben annyira nagy tapasztalatom, ezért csak őszintén leírom mire gondoltam. Ez már a 3. alkalom, hogy fut a Pózolj levendulával! fotópályázat, melyet jövőre szintén szeretnék elindítani kibővítve egy-két újdonsággal (nagyobb terveim vannak). Nemrég fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy milyen szépen mutatna egy logó a Pózolj levendulával! eseménynek.

Vannak ötleteim, de nem tudok dönteni. Először egy rajzolt logó képe jelent meg előttem, talán maradva a hölgy és a kalap kettősnél, na meg a levendulánál, melynek feltétlen meg kell jelennie a logóban. De lehet, hogy Nektek jobb ötletetek van. Utána eszembe jutott, hogy nem is kellene rajz, csak játszani a Pózolj levendula betűivel … ó nem tudom Továbbá színes legyen a logó vagy nem és a betűtípus? Legyen letisztult és egyszerű. Nem könnyű. Ezért gondoltam, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal és tőletek kérem a segítséget. De segíthet Neked a szomszédod vagy az ismerősöd is. Tehát, a kis kétszavas szöveg a logónak ez lenne:

Pózolj levendulával!

Jpeg formátumban várnám az ötleteket és vektorosan. Mivel terveim vannak, mint említettem, ezért a nyertes logót remélem megkapom majd, hogy büszkén viselhessem. Én egy személyben lennék most majd a döntő, vagyis a zsűri.

Ide várnám a pályázatokat: pozoljlevendulaval@gmail.com tárgy: logó.

Ha pár gondolatot is írsz az emailbe, akkor még boldogabb leszek.

Beküldési határidő: 2014. július 15.

Kérdés esetén elértek a Pózolj levendulával facebook oldalon.

A szerencsés nyertes egy Levendáruim c. könyvet nyer, mely tartalmaz egy 100% bio levendulaolajt is. A könyvet dr. Demján Ildikó ajánlotta fel. 








„A Levendárium című könyv útmutatás a mindenki által áhított harmónia felé. A képeket dr. Demján Ildikó készítette a dörgicsei levendulásban, a gondolatokat hozzá Munkácsi Gabriella, írónő nem csak gyerekeknek írt meseköteteiből adományozta.”

Köszönettel és üdvözlettel: Beck Krisztina


Nincsenek megjegyzések: