****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2014. május 28., szerda

Piknik glamping stílusbanA hétfő csak akkor rettenetes, ha munkanapra esik. A noszvaji Nomád Hotel & Campsite azonban megmutatja, milyen egy stílusos hétfő. Június 9-én, pünkösdhétfőt a szálloda vezetése ugyanis a kényelmes kempingezésnek, vagyis a piknikezéssel egybekötött glampingezésnek dedikálja, az eseményre pedig minden rokonlelket elvár!

A glamping mozgalmat tavaly indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotal & Campsite. A sikeren felbuzdulva a hotel vezetői a júniust a glamping hivatalos hónapjává nyilvánították. Az eseményre elvárják barátaikat is. Velük lesz e jeles ünnepen a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem, a Sarki Fűszeres piknikkosár feltöltő állomásával és az Asztalka Cukrászda különleges süteményeivel. A borokról Bolyki Jani és a közelben gazdálkodó dr. Csernus Imre és Csutorás Ferenc Almagyar-Érseki Szőlőbirtok (AÉS Borászat) gondoskodik. Tőle egy lelki fröccs akkor sem jön rosszul, ha az iható állapotban kerül a kezedbe. Bevállalod? Vagy inkább mégsem? Kávézz egyet Csernus dokinál, aki Almagyar Borterasz, Borkemping és Venyige Spa nevű helyét nyitja éppen, s ahová dzsiptúra keretében juthatsz el a Nomád Hotelből. A helyszínen megkóstolhatod most debütáló depresso nevű kávéját, hátha derűsebben látod tőle a világot. S, ha visszavágysz a Nomád Hotel kulisszái közé, a dzsip vissza is repít, hogy tovább ejtőzz a DIY hangulatú bútorok és kiegészítők között. Itt majd ne lepődj meg: a széked szalmabála lesz, az asztalod pedig kábeldobból vagy hordóból készül, a tálcád előző életében pedig gyümölcskosár volt. S, míg a felnőttek lazulnak, a gyerekek ugyanezt tehetik. Rájuk különleges programok: tündér bolt, labirintus, kerti játékok, trambulin és kézműves műhely vár.

A glampingről röviden: a glamping szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából keletkezett. Ez olyan kempingezést jelöl, ahol a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, és korántsem emlékeztetnek azokra a kempingezésekre, amelyekhez az úttörőtáborokban volt szerencséd.

Időpont: 2014. június 9,. pünkösdhétfő, 12.00-18.00
Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel kertje
Dress code: laza, de stílusos piknikszett. Kerékpár, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.
Regisztráció: www.nomadhotel.hu

Nincsenek megjegyzések: