****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2014. február 19., szerda

A romantikus álmok valóra válnak - lakberendezési pályázat amatőröknek


Újabb ötletes dolgot gondolt ki a Rosinante csapata. Van szerencsém személyesen is ismerni őket, és szívből remélem, hogy sok kreatív pályázat fog érkezni hozzájuk. Érdemes megpróbálni, mert jó kalandnak ígérkezik.

Lakberendezési pályázat a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodában***

 



 



 A romantikus álmok valóra válnak

A romantikus álmok valóra válnak címmel pályázatot hirdet a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda. A hotel vezetőinek célja, hogy szobáit, kertjét és közösségi tereit a lakberendezésre fogékony amatőr pályázók segítségével egységes hangulatúvá varázsolja.



Kik vagyunk?
A Szentendrei-sziget déli csücskében van egy tündérdoboz, egy kicsi, családi vezetésű stílusos, vidéki szálloda, a Rosinante, amelynek csapata 15 éve hisz a szívből jövő vendéglátásában. Az arany emberből ismert Senki szigetéhez hasonlatos helyen a finom ételek mellé széles mosoly és kedves szó is jár. A szállodában a házigazdák nagyszüleinek kopott bútorai jól megférnek a család és a barátok világ körüli utazásaiból származó darabjaival, az ezerkötetes házi könyvtárral, illetve a vendégek ajándékaival.



Mit szeretnénk?
Ezt az etno-eklektikus környezetet újragondolni, megőrizve annak minden báját és szépségét. Pályázatunk célja, hogy a ház arculata, a közösségi terek, a vendégszobák és a kert egységesebben tükrözze a vintage, country és romantikus hangulatot.



Mit szeretnénk látni a pályamunkákban?
Egységes stílust képviselő tervet egy vendégszobára, az étteremre és a kertre, amely kitér a szállodában már jelenlévő antik és újszerű bútorok átalakítására, a terek színvilágára és felületkezelésére, a textíliák és drapériák újratervezésére és minden olyan dekoratív részletre, amely befolyásolja a családi kézben lévő szálloda hangulatát.



Hogy néz ki egy pályamunka?
A pályamunkákhoz az amatőr indulóktól mellékelni kérjük a megadott helyiségekre vonatkozó kézzel vagy számítógéppel rajzolt/szerkesztett illusztrációt, anyagmintákat, ahol szükséges. A helyiségek alaprajzát nyílt napunkon nyújtjuk át az érdeklődőknek. A pályamunka szerves része a költségvetés. Fontosak a költséghatékony megoldások, ezért az elbírálásnál a kevesebb beruházással járó, de kreatív megvalósíthatóság előnyt élvez.

Mi az a nyílt nap?
A nyílt napon az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a szálloda hangulatába és kincsestárába, ahol szemügyre vehetik a helyiségek berendezéséhez esetlegesen használandó alapbútordarabokat, képeket, festményeket, kiegészítőket. A nyílt napon megtekinthetők a terek, a szobák, és egy csésze tea mellett minden kérdésre válasz adunk.
A nyílt nap időpontja: 2014. február 22. és március 29., szombat, április 12. szombat 14.00–16.00

Kik a zsűritagok?
A beérkező pályamunkákat elbíráló zsűri tagjai: Nagy Ágnes Mamma-tulajdonos, Szentgyörgyi Kata, A Kicsi Ház blog szerzője, Bernáth Éva dekoratőr, Kitzinger Szonja, az Otthon édes blog szerzője és Bacsó Bori lakberendező.

Mik a határidők és a nyeremények?

A pályázat leadási határideje: 2014. április 30.

A pályázat eredményhirdetése: 2014. május 11.

A nyertes pályázó nyereménye: egy 150 ezer forint értékű ajándékutalvány, amely beváltható a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodában, szállásfoglalás, étel- ital, főzőtanfolyam és bankettszolgáltatásokra.

A második helyezett nyereménye: egy egyéjszakás csomag gyertyafényes vacsorával 30 ezer forint értékben.

A harmadik helyezett nyereménye: egy gyertyafényes vacsora mesterszakács séfünk ajánlásával 10 000 forint értékben.

 

 

http://www.rosinante.hu/aktualis/lakberendezesi-palyazat-a-rosinante-stilusos-videk

Jelentkezés a nyílt napra ezen az e-mailcímen lehetséges: rosinante@rosinante.hu







Nincsenek megjegyzések: