****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. július 22., hétfő

Levendulás komóddal egy új irányvonalért - cikk és játék





Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásukat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkoznak, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnék elérni a magyar piacon: kézzel festett, antik bútoraikon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet. A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félnek pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót.

Filozófiájuk, hogy szembemenjenek a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzék a kézzel készített bútorok szeretetét. Hiszik, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Céljuk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját. 

Az Endrédi Design honlapján antik, design, kézzel festett és loft design kategóriában megtekintheted az aktuális választékot. Dekorációkat is találsz kínálatukban, de egyedi igényt is teljesítenek. 







 A képen a saját tervezésű bútorok láthatóak. 


****
JÁTÉK


Az Endrédi Design egy gyönyörű levendulás párnát ajánlott fel, melynek mérete 40*40 és a közepén hímzett levendula látható. 


Kérdésünk:

Korábban milyen néven működött az Endrédi Design?


A választ a provence@citromail.hu emailcímre várjuk. 

A tárgy párna legyen, kérlek küld el nekünk teljes nevedet is. 

A párnát az Endrédi Design postázza a nyertesnek. 


A játék július 22-28 között zajlik. 


A JÁTÉK LEJÁRT!

Nyertesünk: 





 
 
 
 

1 megjegyzés:

Böbe írta...

Csodaszépek! Küldöm az emailt.:))