****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. május 17., péntek

LavandArt kertészet, amit a levendula ihletett





Sokszor írjátok nekem, hogy milyen jó, mert a blog által sok új, kedves embert, barátot ismerhettek meg. Nem csak itt, hanem a Hungarian Provence Facebook oldalán szintén. Nos, ezzel én is így vagyok. 

Zitáékkal már két éve ápolok barátságot. Sok közös van bennünk, nem csak a levendula szeretete. Bámulatba ejtő, hogyan csinosítja hétről-hétre a kis levendulás boltot a kertészetben, ötletekben nincs hiány jól látszik. Ő szintén rajong a régi, antik dolgokért és igyekszik becsempészni nem csak az otthonába, de a kertészetbe is. Az áruda persze nem csak a levenduláról szól, több száz fajta más növénnyel találkozhatsz náluk. 

Lássuk miújság a LavandArt háza táján: friss és naprakész weboldallal jelentkeznek, ahol még 3 D-s túrára is van lehetőség (rálátás a kertészetre). Továbbá elindult a webshopjuk, ahol lehetőség van online rendelésre. Folyamatosan érkeznek az új termékek. Az árudában nem csak szakértelmet, de kedvességet is találsz. Szerintem ezért sikeresek a LavandArtosok. 



Szóval aki Albertirsa felé jár, ne hagyja ki a LavandArt meglátogatását. A levendulás kis shopban pedig abszolút el lehet veszni. Íme néhány friss fotó az árudáról.










Két kedvenc fotóm:


Még több kép itt is: 

(figyelem a régi posztban szerepelő játék, már nem érvényes!)



fotók: LavandArt



Nincsenek megjegyzések: