****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. április 19., péntek

Levendulás vintage esküvő - Évi története


Évi esküvős álma valóra vált. A nemrég itt a blogon bemutatott kreatív esküvői poszt hatására Ő is elküldte nekünk a maga történetét képekkel.

Íme a levél és a fotók. Gratulálok és köszi a megosztást. 

**

"Az esküvőnk március 23-án volt, akkortájt még nincsen virágdömping. 

A párom mezőgazdasággal foglalkozik, többek között kukorica- és búzatermesztéssel, ezért úgy döntöttünk, hogy nyáron aratás előtt szedünk búzát az esküvői dekorációhoz. Sokat járunk Létavértesre, a szőlőnkbe. Nyáron felfedeztük, hogy egy levendulaültetvény van a telek mögött, így őket is megkerestük, hogy az esküvőnkhöz tudnak-e biztosítani nekünk illatos virágaikból. Így született a levendula-búza dekoráció. Vintage stílusú esküvőt igyekeztünk hozzá illeszteni, a Flora Lily dekoratőrei nagy inspirációt adtak a témában.


Vendégeket fogadni csak stílusosan, kérem. 

 
A helyszín a Debrecen melletti Fekete Farm (Nyíradony-Tamásipuszta), jó lett volna a külső helyszínre készített lámpásokat használni, de sajnos mínusz fokok repkedtek. Így bent volt minden, de a dekoráció így is jól érvényesült.


A mögöttünk lévő függönyt gyönyörű virágfüzérekkel és üres képkeretekkel díszítették.

 
A kövirózsa és moha mellett tavaszi virágok díszítették az asztalokat.A kistermet szalmabálákkal töltöttük meg, így is rusztikus hangulatot kapott. Szalmaszék.Levendula és búza, de jó passzol egymáshoz.A vendégeknek szánt kis ajándék is egy levendulával töltött kis hímzett párna lett.

A muffinok levendulás macaronnal és levendula virágokkal voltak díszítve. A tortadíszt egy asztalos faragta nekünk. A torta fa szeleten lett tálalva.


Virágfüggöny. IKEA-s kaspókba ültettünk búzát, ami szépen kikelt 8-10  nap alatt, és tavaszi frissességet hozott az asztalokra – igazán olcsó, könnyen elkészíthető és mutatós dekoráció.

Összességében a levendula olyan illatot árasztott szét a teremben, hogy mindenki ledöbbent, amikor belépett. Lehetett látni az emberek arcán, hogy kellemesen meglepődtek, ehhez párosult még az asztaldekoráció jácint illata… nagyon jó volt."

Évi :-)**
Ha Neked is van hasonló sztorid, történésed, ünneped (ami illik a blogba), amit szívesen megosztanál velem és az Olvasókkal ne habozz elküldeni egy kis írás és fotók kíséretében.  
provence@citromail.hu
vagy
hungarianprovence@gmail.com1 megjegyzés:

Anita Szarvas írta...

Tudnátok segíteni merre van Létavértesen ez a levendula ültetvény? A neten nem talaltam semmit:(
Köszi előre is!
Anita