****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. április 19., péntek

Levendulás vintage esküvő - Évi története


Évi esküvős álma valóra vált. A nemrég itt a blogon bemutatott kreatív esküvői poszt hatására Ő is elküldte nekünk a maga történetét képekkel.

Íme a levél és a fotók. Gratulálok és köszi a megosztást. 

**

"Az esküvőnk március 23-án volt, akkortájt még nincsen virágdömping. 

A párom mezőgazdasággal foglalkozik, többek között kukorica- és búzatermesztéssel, ezért úgy döntöttünk, hogy nyáron aratás előtt szedünk búzát az esküvői dekorációhoz. Sokat járunk Létavértesre, a szőlőnkbe. Nyáron felfedeztük, hogy egy levendulaültetvény van a telek mögött, így őket is megkerestük, hogy az esküvőnkhöz tudnak-e biztosítani nekünk illatos virágaikból. Így született a levendula-búza dekoráció. Vintage stílusú esküvőt igyekeztünk hozzá illeszteni, a Flora Lily dekoratőrei nagy inspirációt adtak a témában.






Vendégeket fogadni csak stílusosan, kérem. 

 
A helyszín a Debrecen melletti Fekete Farm (Nyíradony-Tamásipuszta), jó lett volna a külső helyszínre készített lámpásokat használni, de sajnos mínusz fokok repkedtek. Így bent volt minden, de a dekoráció így is jól érvényesült.






A mögöttünk lévő függönyt gyönyörű virágfüzérekkel és üres képkeretekkel díszítették.

 
A kövirózsa és moha mellett tavaszi virágok díszítették az asztalokat.



A kistermet szalmabálákkal töltöttük meg, így is rusztikus hangulatot kapott. Szalmaszék.



Levendula és búza, de jó passzol egymáshoz.



A vendégeknek szánt kis ajándék is egy levendulával töltött kis hímzett párna lett.





A muffinok levendulás macaronnal és levendula virágokkal voltak díszítve. A tortadíszt egy asztalos faragta nekünk. A torta fa szeleten lett tálalva.


Virágfüggöny. 



IKEA-s kaspókba ültettünk búzát, ami szépen kikelt 8-10  nap alatt, és tavaszi frissességet hozott az asztalokra – igazán olcsó, könnyen elkészíthető és mutatós dekoráció.





Összességében a levendula olyan illatot árasztott szét a teremben, hogy mindenki ledöbbent, amikor belépett. Lehetett látni az emberek arcán, hogy kellemesen meglepődtek, ehhez párosult még az asztaldekoráció jácint illata… nagyon jó volt."

Évi :-)



**
Ha Neked is van hasonló sztorid, történésed, ünneped (ami illik a blogba), amit szívesen megosztanál velem és az Olvasókkal ne habozz elküldeni egy kis írás és fotók kíséretében.  
provence@citromail.hu
vagy
hungarianprovence@gmail.com



1 megjegyzés:

Unknown írta...

Tudnátok segíteni merre van Létavértesen ez a levendula ültetvény? A neten nem talaltam semmit:(
Köszi előre is!
Anita