****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. december 29., szombat

Fény, fény, fény, B.U.É.K. - JÁTÉKIdén az utolsó játékot kezdjük meg itt a blogon, viszont első is az új évben, hisz játékunk átnyúlik a 2013-as évre. 

A Fabrostone és a Hungarian Provence közös játéka.

"A gyertya a négy elem szimbóluma, hiszen benne van a kanóc földje, a paraffin vize, a láng tüze és a levegő, ami lehetővé teszi, hogy égjen."  Paulo Coelho

Karácsony, szilveszter .... mind-mind teli fénnyel. Hiszen világítanak az izzók, a gyertyák, a tűzijátékok. Ezektől jobb a kedvünk és szebb az otthonunk. Eme gyertyatartó viszont egész évben otthonod dísze lehet.

Játékunkban ezt a képen látható fali, antikolt gyertyatartót nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, követőnk (gyertya nélkül). 


Kérdésünk:

Melyik tv műsor támogatója a FabroStone Kft? 


(Segítségül adunk két webcímet is a kutakodáshoz.)

http://www.facebook.com/fabrostone 


A választ küld el nekünk a neveddel együtt a provence@citromail.hu vagy a hungarianprovence@gmail.com cím valamelyikére. Tárgy: fabro. 


A játék 2012. december 29.- 2013. január 07. között zajlik.


*

A helyes válasz az Álomépítők c. műsor volt. 

Nyertesünk: Haaz Katalin, gratulálunk! :-)*

Játékszabályzat


  Mindenki részt vehet, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és elmúlt 18 éves (természetes személy), kivéve a szervezők és közeli hozzátartozóik. 

A sorsolás a random.org.-al történik, fotóval igazolva azok között, akik egy helyes választ küldtek a feltett kérdésre. Egy ember csak egyszer játszhat. A nyereményt a FabroStone kft. postázza. 

A nyertest emailen értesítjük. 

A játékot nem a Facebook szervezi.

Nincsenek megjegyzések: