****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. augusztus 5., péntek

A napszemüvegek luxusotthona - Interjú és játék






A Napszemüveg ápol és eltakar…. Pl egy buli után, vagy ha fáradt az ember, ha rossz a kedve… Te, hogy látod ezt Máté?

A napszemüveg mára tényleg olyan divat-kiegészítő lett, mint mondjuk egy szép táska, vagy egy mutatós cipő. Minden valóban luxus márka jelen van ezen a piacon, és olyan gyönyörű darabokat alkotnak, hogy néha nekem is leesik az állam, pedig már rengeteg napszemüveget láttam.

Miért fontos nyáron is napszemüveget használni?

Egyrészt persze azért, hogy megvédjük a szemünket a fénytől, de sok olyan oka is van, amire nem is gondolnánk. Napszemüveg nélkül például hunyorgunk, és ezektől a felesleges izom összehúzódásoktól sokkal hamarabb lesz ráncos a homlokunk.

Az uv szűrés szintén fontos, miért?

Ez egy nagyon veszélyes dolog. Sokan megveszik a valóban mutatós, de olcsó és sajnos rossz minőségű napszemüveget. A lencséje megszűri a fényt, így sokkal jobban kitágul a pupillánk De, ha nincs uv védelem a lencsében, a veszélyes sugarak a már kitágult pupillánkon keresztül sokkal jobban roncsolják a szemünket, mintha nem lenne rajtunk semmi.

Mi a helyzet a téli napszemüveg viselettel?

Akik sípályákon edződtek már pontosan tudják, mennyire tud vakítani a hó, vagy mennyire bántó a hideg szél. És persze attól hogy hideg van, még nyugodtan lehetünk stílusosak.

Mikor nyílott a webáruház és milyen a fogadtatása?

A webáruházunk még csak most egy éves, de így is naponta átlagosan 400 látogató megtalál minket, és több mint 3.500 barátunk van már a Facebookon, aminek nagyon örülünk. Igyekszünk rugalmasak lenni, hiszen a legnehezebb dolog egy kép alapján kiválasztani milyen napszemüveg állna jól. Sokszor cserélünk, és sokszor kiküldünk több kiszemelt darabot hogy élőben, nyugodtan átgondolhassák vevőink melyik tetszik a legjobban. Aki vásárol tőlünk, családias hangulattal találja szemben magát, és úgy érzem, ezt szeretik a vevőink.

„Mivel áraink a bolti árakhoz képest jelentősen alacsonyabbak, ezért mindenkinek az első kérdése, hogy biztosan eredeti e amit kap tőlünk.” –olvasom a webáruház honlapján. Nyílván felmerül a kérdés, hisz sok a hamisítvány. Nálatok ez, hogy működik?

Annak idején azért kezdtünk el napszemüvegekkel foglalkozni, mert láttuk mennyivel kell többet fizetni egy szép darabért nálunk, mint mondjuk Rómában vagy Londonban. Arra törekedtünk, hogy ne hat kereskedőn keresztül jusson el a szemüveg a vevőhöz, hanem minél rövidebb út legyen közte és a gyártó között. Láttuk, hogy egyre több a hamis szemüveg, leginkább az internetes piactereken, mivel igény van a szép darabokra, de kevesen tudnak 100.000 forint körüli összeget szemüvegre szánni. Minden szemüvegünket egyenesen az olasz partnerünktől hozzuk, minden darab garantáltan eredeti. Ezért is vállaljuk, hogy ha valaki tőlünk hamis szemüveget kapna, a vételár tízszeresét fizetjük vissza neki.

Melyik a Te kedvenc szemüveg márkád és miért?

Magamnak a férfi modellekből mindig mást veszek ki, női modellekben van két nagy kedvencem a Tom Ford, és a Roberto Cavalli. A Cavallinak egyszerűen minden darabja zseniális, és nőies, a Tom Ford formái pedig már már polgárpukkasztóak, a hazai piac még nem is igazán érett meg rá, de én amennyire tudom erőltetem :)

Melyik a vevők kedveltebb márkája és miért?

A vevőink leginkább a Guess modelleket szeretik, mert igazán jó formájú darabok, és árban ezek a legbarátságosabbak.





Mit terveztek a jövőre nézve?

Weboldalunk legtöbb látogatója Budapestről, Debrecenből és Pécsről kattint ránk. Idén megnyílt a debreceni bemutatótermünk, jövő nyárra szeretném, ha Budapesten és Pécsen is jelen tudnánk lenni, hiszen az az igazi, ha egy szemüveget fel tudunk próbálni.







**********



JÁTÉK


A Lux Optik felajánlása egy Roberto Cavalli RC396 Urbano 730-as színkódú napszemüveg.



1. Likeold a napszemüveg fotóját a Hungarian Provence Facebook oldalán (képek/üzenőfal)
2. Légy a WatchandGlasses oldal ismerőse a Facebookon.







A játék augusztus 12-én 20:00-kor jár le.



(Nyereményt csak magyar címre tudunk postázni.)


*****

A nyertesünk Bárány Tímea. Gratulálunk neki.








 


2 megjegyzés:

Marcsi írta...

Jól néz ki. Vezetésnél is nagyon jó az igazi jó UV- és polárszűrős szemüveg!

mano írta...

Megosztottam!
Szép szemüveg!:)