****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. július 22., péntek

Megnősült az Eiffel torony - Hallottad?


Íme egy amerikai nő, aki hozzáment feleségül az Eiffel toronyhoz.






Erika La Tour Eiffel objektumszexuális betegségben szenved, ami azt jelenti, hogy nem csak szereti az Eiffel tornyot, de szexuálisan is vonzódik hozzá. (Párkapcsolatra képtelen.) Pár éve Párizsban hivatalos ceremónia által, baráti körben a torony tetején ment férjhez a toronyhoz. Még a nevét is felvette, amikor a "vas"-nak örök hűséget esküdött.


"Egyetlen probléma van csupán, az intimitás hiánya örökké jelen van."- mondta Erika, aki ex amerikai katona és régebben egy íjba volt szerelmes.


Jobban megnézted a fotót? Erika melle között még a tetoválás is Eiffel-es.


Videón itt nézheted meg:  http://www.youtube.com/watch?v=h93Q_RruQJY (6:52 perctől érdemes, a videóban még két másik nő is látható, akik hasonló betegségben szenvednek).
















8 megjegyzés:

kovtama írta...

Régebben volt erről egy dokumentum film, mármint erről a betegségről. Több nő szerepelt benne, nem tudom én a mai napig képtelen vagyok felfogni ezt.

BORI írta...

Érdekes....az Eiffel torony beceneve az "Öreg Hölgy".....így aztán végképp furcsa ez a "frigy". Sok bolond nő szaladgál a világban, az biztos.

Poppy írta...

Te jó ég.. :D

éva írta...

bizar:)

Susula írta...

És akkor ez a roppant érdekes információ is hogyan kerül ebbe a blogba?

Marcsi írta...

No, megnéztem a youtube-on a filmet...a svéd hölgy, aki a berlini falba volt szerelmes, illetve egy guillotinba, a végén azt mondja, hogy soha nem volt kapcsolata emberekkel. Most a macskákkal él. Ez számomra borzasztó. nem vette ezt észre a családja? Ez valami iszonyú lelki defekt.

Susula írta...

Ja, ha Bulvárprovence lesz, már törlöm is a napi olvasandók közül.

Krisztina írta...

Hé kisasszony, milyen hangnem ez? Nincs semmi ilyanről szó.