****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. július 28., csütörtök

Bútorok újraélesztése felsőfokon



Fogadjátok szeretettel új partneremet. Az érdekes cikk végén játék is vár Rátok.





Első hangzásra egy különleges név fogadja az embert, inCero Galéria. Ugye Te is kíváncsi vagy mit jelenthet az elnevezés?

Az üzletünk neve a viaszolásból ered. A Cero latin eredetű szó, melynek jelentése méhviasz. Ez a bútorok felületkezelésére utal, méhviaszolt bútor a profilunk, mely lehet régi, felújított, vagy újonnan készült termékek régi faanyagból.

 


Egyszóval ritka és minőségi bútorokról van szó. Mikor kezdődött az üzlet élete Szegeden?

Az üzlet 5 éve nyílt meg, akkor leginkább régi bútorok felújításával foglalkoztunk, leginkább azok voltak az üzletben. Később pedig régi faanyag felhasználásával készült új bútorokkal egészítettük ki a kollekciót, most vegyesen található az üzletben régi és új is.




A környezettudatosság jegyében készülnek a bútorok. Mit takar ez pontosan?

A környezet tudatosság abban rejlik, hogy a bútor gyártása során nem használunk fel új faanyagot, ezekért a bútorokért nem kell kivágni fát. A régi faanyag bontásból származó fenyő gerenda, padlólap, így a már egyszer felhasznált faanyagot újra felhasználása után készül a bútor, ami megadja régi jellegét, patináját.


 


Kik végzik a bútorok felújítását?

A bútor felújításokat és a készítést egy népes csapat végzi, Békés megyében van az üzem. Körülbelül 10 szakember és hozzá 20-30 fő kiegészítő személyzet tartozik, ők végzik a mosást, összerakást, felületkezelést, gombozást.




Az elégedett vevő, a jó vevő. Milyenek a visszajelzések?

Elég sok a visszatérő vevőnk, akik a meglévő, nálunk vásárolt bútor mellé szeretnének még stílusban ugyanilyen bútort, vagy meg voltak elégedve, visszatérnek hozzánk. A nagy többségben nagyon jók a visszajelzések, a tapasztalatok, szeretik ezeket a bútorokat. Minőségben kifogástalan, itt igazából a stílusjegyeket kell a vásárlónak felfedezni, és összeegyeztetni a saját bútorokkal akár színben, akár díszítésben.



Sok megkeresést kaptok. Mi volt az üzlet eddigi legnépszerűbb munkája?

Úgy külön-külön nem tudok kiemelni bútorokat. Áprilisban volt egy nagyobb projekt, melyben Mórahalomra, megújuló tanyák program keretében volt alakalmunk és lehetőségünk több hálószobát, konyhát, fürdőszobát berendezni. Ez azért is volt különleges, mert itt az összes bútorkészítési technikánkat be tudtuk mutatni. Volt a bútorok között például régi, felújított hálószoba, volt a klasszikus simára csiszolt-gyalult felületű hálószoba, viszont a rusztikusabb felületet is be tudtuk mutatni, melyben a gerenda eredeti széleit, felületét meghagyjuk, és ebből készült bútorokkal rendeztünk be egy szobát.


Lakás kiegészítő termékekért is érdemes hozzátok fordulni. Rengeteg termékkel és kényelemmel várjátok a vásárlókat a webshopon keresztül. Honnan érkeznek a kiegészítők?

A lakás kiegészítőknél megpróbáltunk a stílusban, legjobban a bútorok mellé illőt megtalálni, azt hiszem sikerült. Nagyon szeretik a vevők, ezek elég jó árban is vannak ahhoz, hogy bevigyék ezt a stílust a lakásukba, meglepjék magukat egy egy szép kiegészítővel, de ajándékba is kiváló szeretteinknek. A kerti és a lakás kiegészítők Hollandiából érkeznek.


 
 
Van mostanában slágertermék?


Ez nyilván mindig változik. Leginkább az öntöttvas termékeket szeretik, ezek közül a kolomp, lábtörlő és a kisebb kiegészítők, akasztók.


Mi a vállalkozás jövőbeni célja?

A célunk természetesen a cég minél nagyobb ismeretségét elérni, minél többen ismerjék meg az üzletet, egy belföldi viszonteladói hálózatot is szeretnénk kiépíteni. Célunk még minél különlegesebb bútorokat készíteni, megőrizve a régi, hagyományos stílust és ezt összekeverni a mostani designnal.



inCero Galéria

Szeged, Petőfi S. sgt. 53.

Tel: 30/32-18-414

20/34-66-501







Facebook:



Nyitva:

H-P 10-18:00

SZ 9-14:00


Bármely más időpontban telefonos egyeztetés után.



Lakás kiegészítők webáruháza:





*************



JÁTÉK

 
 


Nyerj egy öntöttvas szakácskönyvtartót az inCero felajánlásában.





1. Likeold a fotót a Hungarian Provence Facebook oldalán (képek/üzenőfal).

2. Légy a inCero ismerőse a facebookon.




A játék: 2011.08.04-én zárul 20:00kor.


(Nyereményt csak magyar címre postázunk.)



*********




Kedves Kósa Zsanett. Gratulálunk. Te vagy a nyertes!


Köszönjük a sok játékosnak a részvételt.




 


5 megjegyzés:

tHs írta...

nagy öröm veletek játszani :)

mano írta...

Istenem, de szeretném!:)
Van már egy szép szakácskönyv gyűjteményem, de ilyenem még nincs.
Köszi a lehetőséget, reménykedem.:)
Üdv:Némethné Emese

Monica írta...

Most újítottuk fel a konyhámat, végre - majdnem - olyan, amilyenre vágytam! Pontosan beleillene ez a szakácskönyv tartó is!
Köszönöm a lehetőséget!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Nagyon szép dolgokat találtam az oldalon,szeretnék játszani is, a feltételek teljesítve.

Unknown írta...

Nagyon tetszenek a bútoraitok. Ragyogó ötlet. Egyetlen dolog nem tetszik. Magyar bútorokhoz Hollandiából hoztok kiegészítőket? A magyar kézművesek világhírűek! Miért nem tőlük szerzitek be a butorokhoz illő kiegészítőket? Fonott kosarak, kerámiák, kovácsoltvas tárgyak stb.Szálas anyag termékek. Több magyar embernek adnátok megélhetési lehetőséget. Köszönöm, ha elolvastad.