****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. július 11., hétfő

Arany kapocs a designerek között - Ez a Fifth Avenue



A Fifth Avenue (Móni és Márk) már szerepelt a blogon. Azóta is jó barátság van köztünk. Örömmel nézem mindig újdonságaikat, ötleteiket, de örömmel telt el az is, hogy inspirálni tudjuk egymást.




Kis váltás állt be az üzlet életébe, ami egy folyamat. Nem csak a design újul meg, hanem felismertek valamit. Nyitottak a magyar divattervezők felé. Milyen jól tették. Eddig is egyedi showroom volt az övék, de mostantól, még világszínvonalasabbá teszik ... mindezt hazánkban, és mindezt egy vidéki városban.



"A Fifth Avenue akár tudathasadásos állapotba is kerülhetett volna, de nem ez történt, hanem egy igen is tudatos elhatározás alapján létrehozott egy új brand-et az üzleten belül. Ez a brand a Fibula Aurea Store & Showroom, mely azt hivatott jelezni, hogy a külföldi designerek mellett a fiatal magyar tervezők alkotásai és kollekciói is megjelennek ezentúl a palettánkon. A Fibula Aurea azt a célt hivatott megvalósítani, amit már nevében is hordoz, arany kapocs a designerek között. "


Fifth Avenue a Facebookon, itt.



A héten egy, az üzletben kapható ékszert mutatunk be, melyet a Faludi G ékszermanufaktúra készít.



"Az igazán fontos kötődéseket az életemben az az élmény jellemzi, hogy nem látom a végét. Nem abban az értelemben, hogy azt képzelném örökké tartana, inkább úgy, hogy gondolatban nem tudom feltárni az összes benne rejlő potencialitást. Végig kell élni.

Így van ez az ékszertervezéssel is." (Faludi Gabi)





Sok év tervezői tapasztalata megmutatta, hogy egyszerű alapokat kell létrehozni. És ami még ennél is fontosabb és kötelező érvényű minden egyes ékszerünk elkészítésekor, hogy az apró részletek tökéletességére, a szemmel nem érzékelhető különbségekre nem szabad sajnálni az energiát.


Egy tárgy attól a megfoghatatlan momentumtól lesz tökéletes, amit nem a szemünkkel érzékelünk. Attól a harmonikus kisugárzástól, ami az egyszerűség mögött rejlő kidolgozott részletekből árad. Mikor ékszert készítünk, a tervezéstől a megvalósításig ezek a fő irányelveink.



Faludi G a Facebookon, itt. 




Móni és Márk ezen a héten ezt a gyönyörű levendula lila színű Faludi G nyakláncot választottak, stílusosan illeszkedve a bloghoz.




Játssz velünk!


1. Légy a Fifth Avenue the FirstClass Designer Store & Showroom ismerőse a Facebookon, itt.
2. Légy a Faludi G ismerőse a Facebookon, itt.
3. Légy a Hungarian Provence ismerőse a Facebookon, itt.


Like-old a nyaklánc fotóját a Hungarian Provence Facebook oldalán (képek/üzenőfal).


Ha tetszik a játék oszd meg a hírt.



A játék 2011. július 18.-án reggel 8:00-ig van érvényben.

(Csak magyar címre tudunk postázni.)




***********

A nyertes:



Horváth Andrea, gratulálunk neki!!




 

2 megjegyzés:

Vámossy Brigitta írta...

Feltételek teljesítve.
Ismét nagyon szép a nyeremény.:)
Köszönjük szépen a lehetőséget.

Gigike írta...

Én is ...én is... :D