****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. július 17., vasárnap

2 éves a blog




Van aki tudja az Olvasók közül, van aki nem, de 2 éve a születésnapomon írtam az első bejegyzésem, azaz akkor kezdtem el blogolni (július 17.)






Szokás szerint sok minden történt a 2 év alatt de, ha csak az elmúlt egy évet nézem akkor is. Elindultam egy úton, mely még most is tetszik. Kitárult a világ egy bizonyos szinten ami új és jó nekem. Rengeteg új embert és barátot ismertem meg. Arról nem is beszélve, hogy kialakult egy jó kis hp közösség is. Szuper érzés. Abbahagyni nem szándékozom a Ti szórakoztatásotokat, úgyhogy ..... továbbra is tartsatok velem.Rengeteg tervem és ötletem van.

Izgatottan készülök a blogtalira úgy, mint sokan mások (hisz sokan írtátok).

Köszönöm, hogy velem vagytok és, hogy olvastok.


Sok puszi: Krisztina.





Kis statisztika a mai állás szerint: 

Rendszeres olvasók (feliratkozottak): 494
Látogatók összesen: 411.971
Facebook követők: 2918
A múlt hónapban 38.540-en olvasták az oldalt.







fotó: http://oneordinaryday.wordpress.com/2010/05/26/lavender-ricotta-ice-cream/






4 megjegyzés:

Fróni írta...

Kedves Kriszta!
Gratulálok! Még sokszor két évet kívánok a HP-nak, mert az ehhez hasonló blogok azok, amelyek engem is inspiráltak arra, hogy megosszam a gondolataimat, a szépségeket és jó ötleteket amiket látok-hallok! Várom a további posztokat-maradok továbbra is hűséges olvasód! :)

Rusticandi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Rusticandi írta...

Drága Krisztina! Isten éltessen Téged is és a blogodat is szülinapotokon! Köszönjük, hogy annyi szépséggel és érdekességgel gazdagítasz minket napról napra! Most jöttünk haza Montenegróból, majd küldök neked "ajándékba" néhány szép fotót!!

Mor til 4årig írta...

Nagyon boldog születésnapot! És még sokat szeretném olvasni ezt a blogot, mert nagyon jó! És valóban értékes az olvasói közösség is!