****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. június 20., hétfő

Én és a gyerekszobám anno - fotós játék
Emlékszel, mi volt a kedvenc játékod, amikor gyerek voltál? Emlékszel a szobádra? Meg kellett osztanod azt a tesóddal, vagy egyedül birtokoltad? Hogy rendezték be a szüleid? Tetszett Neked az akkoriban?


Nosztalgiára hívunk. Legyen Tiéd a legkedveltebb retró gyerekszoba cím. 


Elő a régi fotóalbumokkal. Keress, kutass! Nem bánod meg!Mit kell tenned?

1. Küldj fotót (max 2 db) névvel a provence@citromail.hu címre.

- Tárgy: Én és a gyerekszobám anno. 

- A fotó Téged és a szobádat ábrázolja kb. 3-12 éves kor között. (Lehet színes és fekete-fehér, akár scannelt is). + Kommentáld a képet pár sorban.


2. Határidő: július 4-e, hétfő reggel 8:00.


3. Július 5-én a Facebookra feltöltésre kerülnek a képek. Utána az Olvasók szavaznak a like gombbal. A legtöbb like-os fotó tulajdonosa nyer.


4. Ne feledjétek, a like-olók is nyerhetnek (a versenyben lévők természetesen saját magukat nem like-olhatják.)

jóvoltából a nyeremények már felnőttesek, romantikus stílusban.


1. A nyertes fotó beküldője részére:
Egy 4 db-os Eiffel tornyos porcelán fürdőszobai szett. Egymásba illeszthető, folyékony szappantartó, fogkefetartó, pohár és szappantartó.2. A like-olók közül pedig egy szerencsés, egy lábas kád formájú porcelán szappantartó tulajdonosa lehet.


Szavazz itt: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.197075697008577.45526.100001184430677 Jó szórakozást, sok sikert kívánunk!


*********


Nyertesek:


1. A legtöbb like-t kapó fotó Bartók Zsuzsannáé lett. Gratulálunk. Ő nyerte a 4 db-os Eiffel tornyos porcelán fürdőszobai szettet.


2. A like-olók közül (akik jóval többen voltak) a szerencse Vendelné Beke Erzsébetnek kedvezett. Nyereménye: a szépséges lábas kád formájú porcelán szappantartó.

Szerintem érdekes játék volt. Mindenki nosztalgiázhatott kicsit. Köszönöm a részvételt, a sok új embert és a like-t való küzdelmet.

Köszönöm a felajánlást a Boróka Otthonboltnak.


Tartsatok továbbra is a Hungarian Provence bloggal. Üdv: Krisztina
2 megjegyzés:

Tündéri Lonka írta...

hű, micsoda nyeremény :))

moona.pr írta...

Sajnos kimaradok a játékból, mert nekem nem volt gyerek szobám. 14 éves koromig szüleimmel egy szobában laktam. Utána a húgommal közös szobába költöztem. Hátrányát nem érzem. Szép gyermekkorom volt. :))