****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. március 21., hétfő

Romantikus de nem hagyományos ruhák / Romantic but not conventional clothes





 Viktoriánus stílus, melyben Viktória királynő Janis Joplinal és Alíz Csodaországban -ból bulizott volna.

Ez a Magnolia Pearl divat. Varázsolódj el Te is.











































6 megjegyzés:

Főmuci írta...

Mondjuk ha ezt szegény Viki néni, óh bocs: a Királyi Fenség látta volna, biztos sikítva kéri a repülősót! Nála még a szék lábának sem volt szabad kilátszani :):)
Én imádom ezt a stílust, örülök, hogy megint divatba jön-jött! Régen, dekor sulis koromban varrtunk ilyesmiket, elkunyeráltuk a nagyi, sőt a nagyfater! régi hálóingeit, csipkéket vettünk és varrtunk. Aztán befestettük rózsaszínre, kékre, sárgára. Hozzá vászon tornacipőt festettünk. Elő is veszem a varrógépem, nyárra rittyentek egy rucit.

LARION írta...

Waaaooooooooh, tetszik amit látok :))

Névtelen írta...

borzasztó bugyogók...

DekoRárium írta...

Némelyik nekem már-már túl gyűrött :) de akkor is imádni valóak, nagyon tetszenek. Az idei nyárra már tervezem hasonló (kicsit visszafogottabb) stílusba átvinni a ruhatáram. Az első alapdarabokat turiból meg is szereztem.

juditsd írta...

huuudejok!!:) Anno lanysagom idejen hordtam hasonlokat, nehany szeliditett valtozatat most is elfogadnam:) Az mondjuk kerdeses hogy allna rajtam....:)

Любонька írta...

Это очень красиво, очень оригинально. Как мне это нравится! Особенно белые платья с потрясающими по своей красоте кружевами.

It is very beautiful, very original. As it is pleasant to me! Especially white dresses with laces shaking on the beauty.