****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. január 24., hétfő

Tágas konyha, rózsás tea csésze / Wide kitchen, rose tea cup



 
Tágas konyha hosszú pulttal. Egy főzni imádó Olvasó, aki a dekort sem veti meg. Anett küldte ezeket a képeket, melyek még karácsonykor készültek otthonukban.

A konyhát aranyos kis kiegészítők dobják fel úgy, mint az asztalterítő, a kis függöny az ablaknál, a fali karos lámpák alatti figurák, az ablakba rakott tárgyak.

Romantika felé hajlik viszont az étkezőasztal rózsa mintás terítője és a csészék is. Itt biztosan kapunk bele finom teát is. Vajon Anett milyet ajánlana? Na majd legközelbb erről is megkérdezzük a háziasszonyt. -)

Ez a konyha nem feltétlenül country stílusú, de kis kiegészítőkkel azzá lehet tenni. Íme a példa. A lényeg mindig egy, hogy jól érezzük magunkat az adott helyiségben, hisz az a miénk. De dekorálni szabad.

Úgye, szerencsés ember az, akinek ilyen tágas konyhája van?












(A képek Anett sajátai.)



4 megjegyzés:

Gabriella írta...

Nagyon ízléses, szép konyha! Nekem nagyon tetszik a rózsás terítő és a szép kis teáscsészék, nagyon romantikusak! : )

Unknown írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nem is a stílusirányzat, az ízlés a lényeg, az arányok, a harmónia. Csudi klassz! :-)

Tanó Móni írta...

Egyetértek Krisztina! Attól mert modern a konyhabútor, a kiegészítőkkel egy teljesen más stílusirányt tudunk adni a konyhának. Itt tényleg meghatározó a függöny az asztalterítő és a fonott székek is, no meg a gyűjtögetett tárgyak; ezek teszik hangulatossá, és ahogy te is írtad romantikussá. Ha jól látom a mennyezeti fa gerendák is látszanak. Tényleg szép konyha, nem vitás:))

Unknown írta...

Anett, gratulálok :) A teád és minden finomság, ami kikerül a kezed alól: isteni. Az otthonod, benne a konyhád pedig magán viseli jó ízlésed és stílusod nyomát. Örülök, hogy részem lehet benne! :) Küldj még képeket, ezek szuperek! Eszti