****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2011. január 16., vasárnap

Cipőnek tálca? Igen, kaviccsal. / Shoes tray with rocks




Egyszerű és gyorsan elkészíthető.
Műanyag gumi tálca (mondjuk én fémet használnék) kell hozzá, ragasztó (erős) és szép kis kövek (hobbibolt vagy saját gyűjtésből származó).




Praktikus, hisz a sáros, latyakos időben nem kell a járólapra vagy egy rongyra helyezni a bakancsot vagy csizmát. Nem beszélve arról, hogy ez a cipő tálca könnyen tisztítható.



http://cleanandscentsible.blogspot.com/

3 megjegyzés:

Katalin írta...

Azon agyalok, hogyan lehet (könnyen)tisztítania kavicsok közé beszáradt sarat...és milyen baromi nehéz lehet ez a tálca, és hogy törik le a tálca széle egy nap alatt, és mennyi idő alatt engednek el egyenként a kis kavicsok ragasztója, ...
Bár nagy kavicsgyűjtő hírében állok, a fantáziám meglódult, én inkább nagyobb kavicsokat használénék, én is fém (vagy fa) tálcába, és cenmenttel ragasztanám...
Persze ,lehet, hülyeség

helen írta...

Miért is kell leragasztani? sztem sokkal könnyebb úgy tisztítani a kavicsokat, ha nincsenek leragasztva.

Dekorella írta...

Ősszel én is csináltam, szuper lett, imádjuk!
Itt megtekinthető, és olvasható a leírás is.
http://dekorella.hu/2010/11/csizmatalca-te-csinos/

Műanyag tálcára átlátszó szilikont kentem, erre jöttek a kavicsok. remekül megtartja, könnyű tisztítani, csak csap alá tartom, és kijön a sár.

Annyit rontottam el, hogy magam festettem a tálcát barnára, és sajnos kopik a festék. ha valaki csinál hasonlót semmiképp se fessen, keressen megfelelő színt, hogy tartósan szép legyen.