Recept:
200 g hámozott mandula és pirított dió (vegyesen)
100 g olvasztott csokoládé ( 70%-os étcsokoládé)
1 evőkanál fahéj
fél evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
100 g olvasztott csokoládé ( 70%-os étcsokoládé)
1 evőkanál fahéj
fél evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
Olvasszuk fel a csokit. Pirítsuk meg a diót, és a mandulát. Amikor a diók kihűltek és szárazak, tegyük őket a felolvasztott csokiba. Majd szedjük ki őket egy tepsire, amire sütőpapírt teszünk. Helyezzük a hűtőbe, így a csokoládé lehűl. Keverjük össze a fahéjat és kakaót egy kis műanyag zacskóban, adjuk hozzá a diókat, és rázzuk addig, amíg az összes dió nem kap bevonatot.
http://www.greenkitchenstories.com/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése