****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. augusztus 1., vasárnap

JÁTÉK provencei levendulás gyűrű! / GAME Provence lavander ring





JÁTÉK!

Hungarian Provence és Bodzsár Nóra közös játéka.



Egy feltétel van csupán. A Hungarian Provence blog és Te legyetek (visszaigazolt) ismerősök a Facebookon.

A nyereményről a fotó, és ez a poszt ma ill. holnap éjfél után 5 perccel jelenik meg.

A játékot csak holnap reggeltől találjátok meg a Facebookon. A teendő csak annyi, hogy lájkoljátok a Nóra által készített provencei levendulás gyűrű fotóját a játék albumban Hungarian Provencenál.


A játék: 2010.aug.1.-től - aug.7.-ig tart.

Sajnos csak M.O.-n belül tudunk postázni.


-----------------------------------------

Az úgy volt, hogy.... felkértem Nórát tervezzen egy szép kis gyűrűt Nektek, ami elég Provenceos és levendulás, na és egy játékban is felhasználható nyereményként... szóval a nyereményt Nóra ajánlotta fel és biztosítja. Köszönjük neki. A gyűrű irigylésre méltó és gyönyörű lett.



Bodzsár Nóra
vagyok, 21 éves egyetemista és körülbelül egy éve ’botcsinálta iparművész’.
Minden embernek van egy olyan belső világa, aminek a kinyilatkoztatásához meg kell találnia a megfelelő eszközt. Nekem ez a kézművesség: alkotni magam, és mások örömére.
Kiskoromtól fogva vonzottak a különböző kézműves elfoglaltságok: a rajzolás, gyöngyözés, kötés, horgolás, varrás, és sok egyéb. Komolyabbra azonban csak körülbelül egy évvel ezelőtt fordult ez a fajta önkifejezés, amikor hőre keményedő gyurmából kiegészítőket kezdtem készíteni: színes, vidám, mosolyfakasztó kis apróságokat ékszerekként.


A süthető gyurmán kívül más típusú kiegészítőket is készítek, méghozzá behúzott gombokból. Ezek készítéséhez a gyurma megformázásával ellentétben szerszámot használok, így különlegességükett nem a szabad kezű megformázás, hanem az anyagoknak a különbözősége és különlegessége adja. A gombok készítésekor a legizgalmasabb éppen ezeknek az anyagoknak a felkutatása: ami a mindennapi embernek csupán egy darabka textil, az nekem valódi kincs lehet!
Azt hiszem nem nagy kulisszatitok, hogy mindkét általam alkalmazott technikával az interneten találkoztam először, mások munkáin és tapasztalatain keresztül kezdtem velük ismerkedni. Úgy gondolom, minden alkotónak elsődleges célja megtalálni azt a pluszt, amitől a munkái egyedivé, sajátossá válnak.
Idővel lassan túlnőtte magát a dolog szimpla hobbiként űzött kézművességen: nem sokkal azután, hogy a blogom vezetni kezdtem, nyitottam egy kis internetes boltot a MESKA oldalán külön-külön a gyurmáknak és a gomboknak is, ezen kívül az országban több kézműves boltban is megtalálhatók a termékeim.

Azt hiszem, a lehető legnagyobb siker és elismerés egy alkotónak a vásárlók öröme, elégedettsége és a rengeteg pozitív visszajelzés!
A gyurma apróságok közt az epres muffin fülbevaló volt a legelső, ami azóta is megmaradt személyes kedvencemnek, a gombok közül pedig a türkiz hátterű, rózsa mintás anyagból készült szett az, ami a leginkább illik hozzám!

A jövőben szeretnék hivatásszerűen is kapcsolatban maradni a kézművességgel, dédelgetett álmom egy kis kézműves-és design bolt, ahol nem csak kész termékek, de az alkotáshoz szükséges eszközök színes tárháza is megtalálható lesz majd.
Aki még kíváncsi, bátran nézelődjön a facebook-on a Handmade Cuties és a Gomb Design oldalakon, vagy a Meskán a noriko és a gombdesig boltokban! :)

Meska:
www.noriko.meska.hu
www.gombdesign.meska.hu


Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Gomb-Design/125263900826886?ref=ts
http://www.facebook.com/pages/Handmade-Cuties-Ekszerek/124587864225165?ref=ts

2 megjegyzés:

Monika írta...

Nem vagyok rajta a Facebookon,-és egyenlőre még nem is tervezem- ezért nem jelentkezem.....Nagyon tetszik a rózsás kollekció.

Krisztina írta...

tudom és sajnálom, de eza játék most ott megy,-)