****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. június 25., péntek

A krém és a lila színek találkozása / Cream and purple colours meeting


9 megjegyzés:

Monika írta...

Mostanában és egyre inkább lila-rajongó lettem.:)

Garhof írta...

Milyen cuki már az utolsó képen az a kis babaágy!

Ágnes Anna írta...

Nagyon bejön az a fodros kerek párna!:)

3Gracia írta...

szia Kriszta, egy dolgot bánok csak, hogy csak most találtam rá a blogodra! A country stílus szerelmese vagyok én is, bár én még csak próbálgatom a szárnyaimat ebben a témában, de igyekszem! Itt Nálad ihletet kapok!

Krisztina írta...

köszi csajok, örülök hogy a mai poszt is tetszik,

a párna? na igen kicsit olyan Carrie B. (szex és ny)a fodrok nem?

Grácia!köszi, ne bánd, hisz akkor mostantól ketyeg az óra, a régi bejegyzéseket meg vissza tudod nézni, így semmiről nem maradtál leeee-)) a próbálgatom a szárnyaimat .... kifejtenéd bővebben?

3Gracia írta...

Mostanában szeretném a nappalit és a konyhát ilyen stílusban átalakítani, a műhelyszobámat már el is kezdtem pár hónapja... : ) Fehérre festettem a hajópadlót, rózsákat festettem rá, rózsás függönyt varrtam az ablakra,... de még nem volt időm befejezni, dolgozom rajta, de most kaptam egy csomó ötletet Tőled! Pl. a mosdószekrény köré már ki is találtam egy függönyt körbe... :)

Krisztina írta...

szia,

jaj de jó, majd megmutatod? küldesz képet v. vmi? kíváncsi vok nagyon,

a mosdó köré a függöny jó ötlet, praktikus és szép is és gyakran használatos is ebben a stílusban, nekünk a fürdőben a pultra tett mosdó alatti résznél van rózsa mintás függöny,

3Gracia írta...

Örülök, hogy érdekel!!! Persze, küldök, most délután már meg is csináltam a függönyt, de még nincs teljesen kész a fürdő, ha minden a helyén van, azonnal küldöm a képeket!

Krisztina írta...

ok, köszi, majd várom akkor