****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2010. január 7., csütörtök

Az én otthonom ( de csak 1 része) / My home (about a little part of it)





Előre elnézést kérek, de bajban vok. A képek vagy ilyen kicsi méretben vannak csak (és megnyitva rossz minőségben) v. nagyon nagyban 3,8 MB-ban. Sok mindenhez értek, de ehhez annyira nem.


Szóval ... megjelent a Veranda jan-febr.-i száma. ( Amibe a múltkor cikket is írtam). Telis tele jobbnál jobb házakkal, ötletekkel, és közte mi házunkkal is.

Akit jobban is érdekel, annak a két oldalt db-ként 3,8 MB, eltudom küldeni emailben, csak írjon. Vagy elmegy egy újságoshoz és ott belekuksizik a lapba. -))



Így utólag megnéztem, nem is rossz annyira a kép. Na jól van Krisztina, menni fog ez.-)))




14 megjegyzés:

Hunszil írta...

Pont most vettem meg az újságot a búbos kemence miatt:) Nagyon tetzsik, mindig szerettem volna egy ilyet.........de jó neked :)

Unknown írta...

Hahó!
Ajánlom a dallacucina.freeblog.hu oldalt!
M

Krisztina írta...

Hunszil,

köszi-)


Marcsi,

igaz az gasztroblog de érdekes, ismerem, nagyon jó receptek vannak rajta csak úgy mint a dolce vitán,

Gabi írta...

Kedves Krisztina!
Jan.4-én vettem meg a lapot és nem tudom miért,de ahogy kinyitottam Te jutottál az eszembe!Az otthonod képeit csak harmadszorra vettem észre mert a lapok pont ott összeragadtak és átlapoztam!Kár,hogy nem volt több kép!Gratulálok!Köszi,hogy felraktad a képeimet,remélem sokaknak segitettem!Nálunk most nagy a káosz,mert szétment a kandalló viztartálya és nincs fűtésünk!Elment az internetünk is.Úgyhogy nem jól kezdődött az év.De optimista vagyok minden rosszban van valami jó.Ha majd kész lesz minden újból, megirom a blogomon!Addig is puszi!
Gabi

Krisztina írta...

Ó Gabi, sajnálom ami történt, öreg volt már a kandalló v. mi a szösz? remélem hamar megoldódik minden, a sok rossz dolog is csak előre viszi az embert-) kitartássss

köszi-)

ez egy jel, h pont ott ragadt össze a lap,

Kriszti írta...

Azelőtt, mielőtt nem látogattam el erre az oldalra, nem is ismertem a Verandát, de azóta a kedvencem! Ezt a számot meg fogom venni:-))!!

Krisztina írta...

na ez tök jó, örülök, köszi-)

Szonja írta...

Gratulálok a házhoz és a szép sajtómegjelenéshez!
Otthonédes

Krisztina írta...

Kedves Otthon édes,

köszönöm-)

Unknown írta...

Szia Kriszta!
Sikerült megvennem a Verandát Marcaliban :-)Gyönyörűűűűűűűűűűűűű a ház! Ezer + 1 gratula! És a sarokpolchoz még külön is! Eláll az ember lélegzete a sok jó ötlettől! Tudod, hogy mi a legjobb az egészben? Hogy harmonikus, egyszerű, nem hivalkodó! Ezt szeretem!
Pusz!
Marcsi

Krisztina írta...

szia Marcsi,

szimplán Marcali felé jártál?-) ez nem gyenge,

köszi, köszi, köszi, tényleg a harmóniára, az egyszerűségre törekedtünk, semmi giccs meg ilyenek, ez a country és a rusztika lényege,

sikerült venni anyagot, rózsásat, vagy még nem néztél utána?

ha a Ti házatokban is van egyedi v. kézzel készített bármi és szívesen megosztod itt akkor nosza-)

Unknown írta...

Falfülke világítással? A néhai boltívünk helyére saját kézzel történt az alkotás...ott tartjuk majd a szép poharakat és italcsodáinkat - mindez a konyhában van. Majd lefotózom! Marcaliban munka miatt voltam, de elém ugrott egy Spar és szomjas voltam, gondoltam, nosza, itóka után nézek, köben az újságospolcot is átnéztem és láss csodát...

Krisztina írta...

na, látom online vagy, de jó,

falfülke világítással? jól hangzik, fotót mindenképpen küldj emailben ha ráérsz és közzé teszem csak a képet,

Krisztina írta...

ja igen Marcsi, és a spar nem véletlenül ugrott eléd-) ez a sors