****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2009. november 13., péntek

Csak egy kérdés... /Only one question ....

Ma nagyon kreatív vagyok. Ez az 5dik bejegyzésem ma. -)) És nov. 13-a van. ÉN nem vagyok babonás amúgy.
A kérdés: Szerintetek milyen típusú emberek választják otthonuknak a country, a vidéki stílust? Azt már fel sem teszem, hogy ezek az emberek nők v. férfiak. Hisz a választ tudjuk.

5 megjegyzés:

Bea írta...

Szia! Ez jó kérdés, még gondolkoznom kell rajta. Én személy szerint kényelemkedvelő vagyok, és ami praktikus, és hangulatos, az jöhet. De nem szeretem a szélsőségeket. Így röviden ennyi, részemről. Hogy az emberek, úgy általában? Talán a csend, a természet, a nyugalom, a hagyományos értékek iránti tisztelet... Nem tudok kort sem mondani, mert a gyerekeink vidéken nőttek fel, úgyhogy ők már akkor...

Krisztina írta...

úgye hogy jó? érdekes is az biztos,

inspiráló amit írtál

N.Zsuzsi írta...

Én nem nagyon szeretem a modernet. Ahogy Bea is írja, tiszteljük a hagyományainkat, konzervatívak vagyunk családilag, szeretjük a jó levegőt, a jó ételeket (a jó bort), és utáljuk a nagy rohanást.

Krisztina írta...

... na igen csak az a rohanó élet ne lenne...

sokszor olvasom itthon és külföldi blognál is, hogy az illető mennyire ráérésmennyi ideje van és ha teheti, már csak annak él amit szeret csinálni, de jó nekik...

én még egyes tárgyaimhoz is ragaszkodom olykor,ez nem biztos h mindig túl jó

Bea írta...

Hát, nekem a lányom (a művészpalánta :) ) ragaszkodik mindenhez, én meg morgok, amikor nem férünk el... Viszont kertészkedni nincs időm, és azt sajnálom. Bár kiegyeznék egy kertésszel is, ha lenne rá pénzem. :)