****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2012. március 21., szerda

Provence-i napló Somogyból

Interjú velem a Vidéki élet Magazin oldalon. 





Közel 700 regisztrált olvasó, 4000-nél is több követő az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon, egy blog, mely rövid idő alatt messze túlnőtte magát az egyszerű online napló státuszán. Mutatós képek, izgalmas interjúk, vidám játékok nap nap után, egy romantikus életérzés mely magával ragadja az olvasót. Már rendszeres látogatója voltam a blognak, mikor Ida hívott, hogy egyik pályázatunkhoz fölkérte Beck Krisztinát zsűritagnak. Ezzel kezdődött a virtuális ismeretség, melyet volt szerencsém Megyeren, egy disznóvágás keretében elmélyíteni személyesen is.
Ki az a lány, aki egy somogyi falucskából  laptopján írogatva olvasók sokaságához szól? Ismerjétek meg Beck Krisztinát és naplóját, aHungarian Provence blogot!


VÉ: Mikor kezdted el a Hungarian Provence blogot írni? Miért pont Provence?
BK: Két és fél éves múltra tekint vissza a blog. 2009 nyarán a szülinapomon kezdtem el írni. Az egész úgy kezdődött, hogy a nászutunkat Provence-ban töltöttük 2005-ben. Akkor tetszett meg a vidéki életstílus, ezzel együtt a rusztikus lakberendezés, és Provence. Hazajövetelünk után beleástam magam a témába. Közben elkezdtük tervezni saját otthonunkat, így még jobban elmerültem a stílusban. Inspirált a provence-i élmény, majd interneten, külföldi újságokban kerestem egyre több anyagot a vidéki stílusról. Akkoriban még a magyar oldalakon erről a témáról nem sokat lehetett olvasni. Teltek az évek, majd eljött 2009.
Provence mindig is a szívem csücske marad. Tetszett az ottani lassú élet, a környezet, a nevezetességek és a kevésbé ismert helyek. A kis falu Rocbaron, ahol laktunk, szintén magával ragadó volt.
Van még egy nagy szerelmem, ez pedig Olaszország.


a folytatást és a képeket itt találod:   http://videkielet.hu/blog/videki_elet/provence-i-latogatas 



2 megjegyzés:

Rozi írta...

Nagyon klassz!
Gratulálok!
Hű követőd...
Évi

Krisztina írta...

Köszönöm szépen Évi :-)